Brandspecialist till Locum, Stockholm

Brandspecialist till Locum, Stockholm

Har du erfarenhet av att arbeta strategiskt med brandsäkerhet i komplexa fastigheter? Vill du arbeta med något som är viktigt på riktigt i ett bolag med långsiktigt och samhällsnyttigt fastighetsägaransvar? Då kan rollen som Brandspecialist hos Locum vara intressant för dig.

Du kommer i din roll som brandspecialist verka för ett väl fungerande brandskydd över tid och arbeta i huvudsak med att utveckla, planera och följa upp Locums brandskyddsarbete inom drift och förvaltning. Du bistår med dina specialistkunskaper inom brandskydd och utvecklar det systematiska brandskyddsarbetet. Dessutom stödjer du projektavdelningen i brandskyddsfrågor under projektering och byggtid.

Det innebär att arbeta med bland annat:Utveckla och upprätta arbetsformer och styrdokument för brandskydd under drift och förvaltningständigt förbättra och, vid behov, initiera utveckling inom ansvarsområdetplanera och följa upp systematiskt brandskyddsarbetestödja verksamheten med kravställning och rådgivning i brandskyddsfrågorstödja verksamheten vid upphandling av entreprenader, ramavtal och liknandesamordna tillsyner enligt LSO, LBE och försäkringsbolagens riskbesiktningarverka för efterlevnad av lagar och regler inom brandsäkerhetsområdet.

Din arbetsplats kommer att vara på huvudkontoret på Södermalm och ute på sjukhusen. Locum tillämpar hybridarbete. Du rapporterar till Enhetschef Säkerhet.

Är det här du?

För att vara framgångsrik i denna roll krävs det att du har en relevant högskoleutbildning eller annan erfarenhet som bedöms likvärdig. Du har minst fem års erfarenhet av strategiskt arbete med brandsäkerhet i komplexa fastigheter. Du har mycket stor kunskap om systematiskt brandskyddsarbete och kontroller av brandskydd i byggnader. Vidare har du mycket stor kunskap om lagar, förordningar, föreskrifter och vägledningar inom brandskyddsområdet och erfarenhet av metod och processutveckling från en större organisation.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker efter dig som är analytisk och lägger stor vikt vid noggrannhet och hög kvalité i ditt arbete. Du drivs och motiveras av eget ansvar och är duktig på att prioritera rätt för att uppnå tydliga deadlines. För att vara framgångsrik i rollen har du förmågan att snabbt lära dig nya uppgifter och samla heltäckande information för att stödja beslutsfattare. Vidare är du kommunikativ, serviceinriktad och har en god samarbetsförmåga.

Locum erbjuder dig:

Hos Locum får du jobba med de mest komplexa fastigheterna tillsammans med kompetenta kollegor i en positiv och öppen atmosfär.

Vår kultur präglas av gemensamma ledord och värderingar. Hos oss finns kontinuerlig kompetensutveckling och goda möjligheter till balans mellan arbete och fritid. Vårt sätt att arbeta och kommunicera med varandra såväl som externa aktörer präglas av prestigelöshet, mod och nyfikenhet. Om du delar våra värderingar och känner dig hemma i en miljö där lyhördhet, ansvarstagande, tydlighet och handlingskraft präglar kulturen kommer du att trivas hos oss. Registerkontroll och säkerhetsprövning tillämpas i slutskede av denna rekryteringsprocess.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Locum med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Mikaela Hansson på 08-120 50 425. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.locum.se
Sista ansökningsdag 18 nov 2022 (50 dagar kvar)