Livs söker Ledningsassistent
Livs söker en ledningsassistent till förbundskontoret i Stockholm. Arbetsuppgifterna består i att vara en stödfunktion för primärt förbundsledning, centrala ombudsmän och kommunikatör men även för övriga i organisationen.

Arbetet består bland annat av beredande arbete inför och efter sammanträden; bokning av konferenser, möten och resor; hantering av olika mejlboxar samt allmänna administrativa uppgifter och interna lokalfrågor.

Du ska ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Som ledningsassistent behöver du kunna arbeta självständigt, ha lätt för att samarbeta samt vara noggrann och serviceinriktad.
Du ska vara van att jobba i Office 365. Det är bra om du har vana från Teams och kännedom om CRM.

Du ska dela arbetarrörelsens värderingar.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och tillträde snarast möjligt. Lön enligt kollektivavtal med Handelsanställdas förbund.

Kontaktperson:
  • Solweig Larsson, tredje ordförande, telefon 08-796 29 17.
Facklig kontaktperson:
  • Maria Falk, Handelsklubbens ordförande, telefon 08-796 29 55.
Välkommen med din ansökan till info@livs.se senast den 2 september 2022.

Vi kommer genomföra intervjuer löpande under ansökningstiden så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Administration, Assistent, Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 aug 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Livs
Livs är på din sida!

Slaktare och bagare. Snusarbetare och kylpersonal. Maskinskötare och kafferostare. Bryggare och kextillverkare. Chokladarbetare och charkuterister. Fiskrökare och såskokare.

Vi som jobbar i livsmedelsindustrin ser dagligen till att hela Sverige får mat på tallriken. Och oavsett vad vi jobbar med har vi alla en sak gemensamt. Vi vet att vi tjänar på att hålla ihop och kämpa tillsammans. För bra löner, schyssta villkor och en tryggare arbetsmiljö.

Från den lokala arbetsplatsklubben till förbundsledningen organiserar vi oss mot lönedumpning och orättvisor. Kampen för att alla ska omfattas av kollektivavtal är central. Vi är ett förbund som inte räds för att stå upp när människor behandlas illa. Det är vi stolta över - och det tänker vi fortsätta med.