Systemutvecklare Progress OpenEdge/.Net till Skandia

Systemutvecklare Progress OpenEdge/.Net till Skandia

Söker du nya utmaningar inom bank, finans och/eller försäkring? Skandia söker nu en Systemutvecklare Progress OpenEdge/.Net som vill arbeta med vidareutveckling och förvaltning av Skandias system för Gruppförsäkring och Privatvård. Här får du möjligheten att arbeta i en utvecklande och kreativ miljö med mycket arbetsglädje. Låter det intressant? Läs mer och ansök idag!

Om tjänsten

Som Systemutvecklare i ”Edge-teamet” på Skandia kommer du att tillsammans med de övriga i teamet arbeta med vidareutveckling, förvaltning och drift av våra system Olivia, Fason och Prilla, alla byggda på Winsure-plattformen. Utvecklingsarbetet sker i nära samarbete med verksamheten och övriga IT-team vilket innebär att du deltar i alla delar från kravställning till leverans. Allt arbete sker med kunden i fokus, med kvalitet och hållbarhet. Skandia jobbar enligt SAFe som ramverk och har en agil leveransorienterad IT-organisation.

Du blir en del av ett agilt team bestående av erfarna utvecklare, produktägare, scrum master, testare och verksamhetsutvecklare.

Är det här du?

För att lyckas i rollen så ser vi att du har flerårig erfarenhet av utveckling i Progress OpenEdge samt kunskap i .Net då en del av applikationen är byggd i .Net.

Troligen har du god erfarenhet av agila arbetssätt, gärna SAFe. Har du även kunskap om Winsure och/eller försäkringsbranschen är detta meriterande men inte ett krav. Utöver detta uttrycker du dig väl i svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person är du en teamspelare som sätter teamet före individen. Du är strukturerad, noggrann och håller hög kvalitet i det du levererar. Vi tror även att du gillar högt tempo, utmaningar och har en inre drivkraft för problemlösning.

Varför Skandia?

Det är din kunskap, din förmåga och ditt engagemang som får Skandia att växa. För att de ska kunna skapa lönsamhet och effektivitet, behöver de som arbetar hos Skandia inte bara vara anställda utan även ha balans i livet. Som anställd på Skandia får du mycket mer än lön för ditt arbete och engagemang, exempelvis ett stort antal förmåner som personallån i Skandiabanken, riktigt bra tjänstepension och friskvårdsbidrag. Skandia erbjuder stora utvecklingsmöjligheter och uppmuntrar sina medarbetare att våga pröva nya utmaningar, roller och att tänja gränser.

På Skandia arbetar de med att kombinera affärsnytta, lönsamhet och samhällsnytta. Skandia har bland annat finansierat en klinik för avancerad cancervård samt investerat i vindkraft.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Skandia med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Alexandra Tihinen på alexandra.tihinen@levelrecruitment.se alternativt 08-120 50 421. Urvalet av ansökningar sker löpande och intervjuer kommer att påbörjas i mitten av augusti.

Välkommen in med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 nov 2020 (84 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är tillräckligt små för att du kan göra skillnad men tillräckligt stora för att du kan växa. Hos oss är engagemang, ansvarstagande och en vilja att utvecklas några av de egenskaper vi värderar högst. Vi tror att samarbete tar oss längre än vad någon enskild person kan göra. Och vi tror på en organisation där mångfald och jämställdhet är lika självklart som att vi sätter våra kunder först. Vi säljer inte produkter, vi skapar trygghet genom långsiktighet. Med 2 500 anställda är vi inte störst i branschen men med ett förvaltat kapital på cirka 600 miljarder gör våra medarbetare skillnad för våra kunder varje dag. Vi sitter inte inne med alla svaren, det är därför vi behöver din hjälp att lösa morgondagens utmaningar. Ditt bidrag kommer att märkas! Läs mer på www.skandia.se.