.NET utvecklare till Livförsäkringsbolaget Skandia, ömsesidigt

.NET utvecklare till Livförsäkringsbolaget Skandia, ömsesidigt

Skandia söker nu .NET utvecklare som vill arbeta med utveckling av Skandias digitalisering. Här får du möjlighet att arbeta i en utvecklande och kreativ miljö med mycket arbetsglädje i ett drivet och högpresterande team där alla individer är lika viktiga. Huvudfokus för teamet just nu är digital rådgivning för privatkunder inom pension och övrigt sparande, men fler produkter och tjänster ligger i planen att läggas till. Arbetet som utvecklare handlar främst om nyutveckling, men även förvaltning av det system som teamet byggt upp under projektets gång.

Vi tycker om att ha roligt ihop och har högt i tak. Vi förespråkar en öppen och ärlig kommunikation mellan varandra för att kunna utvecklas personligt och professionellt, tillsammans.

Om tjänsten

För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du är proaktiv och lösningsorienterad i att ta reda på det som krävs för uppgiften genom frågor, egen research, via kollegor eller dokumentation. Du förväntas dela med dig av dina erfarenheter inom de områden där du har kunskap för att bidra till ett mer kompetent team.

Utvecklingen sker över hela stacken med både frontend och backend.

Teamets medlemmar arbetar ibland enskilt och ibland i par för att lösa mer komplexa uppgifter.

Skandia arbetar enligt SAFe-modellen och där arbetar man i olika PI. En PI är 12 veckor lång och består av 5 sprintar (á 2 veckor) samt en sista sprint som är tillägnad innovation och återhämtning. Under innovationssprinten får du som utvecklare möjlighet att bredda eller fördjupa dina kunskaper inom valfritt område (helst något som rör vardagliga arbetet). Under denna period brukar vi testa på nya tekniker, bygga något nytt, bygga om något befintligt eller effektivisera process/kod.

Teamet består av fullstack-utvecklare och jobbar bland annat med följande tekniker; C#, TypeScript, .NET Core, React, Entity Framework, SQL Server och Git. Azure Devops används för att hantera work-items (arbetsuppgifter), källkodshantering och våra byggen.

För deploy till testmiljöer och produktion används Octopus Deploy och för loggning och övervakning av våra applikationer används Splunk.

Arbetsuppgifter:
  • Webbutveckling med .NET och React.
  • Delta aktivt i planeringsarbete
  • Delta aktivt i kravgenomgångar
  • Estimera tidsåtgång för arbete
  • Läsa, tyda och vid behov förtydliga krav
  • Implementera automatiska enhetstester
  • Implementera affärsfunktionalitet
  • Genomföra code reviews
Rollen rapporterar direkt till Gruppchef IT utveckling. Placering är på Skandias huvudkontors lokaler på Lindhagensgatan 86 i Stockholm men möjlighet till distansarbete finns.

Är det här du?

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom relevant område och minst 1-3 års erfarenhet av relevant arbetslivserfarenhet.

Du har kunskap och erfarenhet av kodning inom .Net och webbutveckling och är van att arbeta testdrivet.

Det är meriterande om du har kompetens inom React, erfarenhet från bank och/eller försäkringsbranschen, erfarenhet av agil metodik samt CI/CD (Azure DevOps).

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är driven, engagerad, social och kommunikativ samt är van vid att ta eget ansvar.

Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Skandia med Level Recruitment. Sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta Senior Rekryteringskonsult Lynn Sjöberg Westander på 08-120 50 431. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är tillräckligt små för att du kan göra skillnad men tillräckligt stora för att du kan växa. Vi är det ledande pensionsbolaget som tar ansvar. Hos oss är engagemang, ansvarstagande och en vilja att utvecklas några av de egenskaper vi värderar högst. Vi tror att samarbete tar oss längre än vad någon enskild person kan göra. Vi erbjuder tjänstepension med förebyggande hälsoförsäkring för att våra kunder ska kunna bygga grunden till en trygg pension och vara friska på vägen dit. Vi erbjuder också bolån och sparande samt förenklar sparandet för våra kunder genom vår rådgivning. Av våra närmare 2 miljoner kunder är 1,4 miljoner också våra ägare. Det är deras behov och intressen som vi tar tillvara i utvecklingen av Skandia. Vi sitter inte inne med alla svaren, det är därför vi behöver din hjälp att lösa morgondagens utmaningar. Ditt bidrag kommer att märkas! Skandia har ca 2 000 medarbetare varav ungefär 400 arbetar med IT. Huvudkontoret ligger i Stockholm