Teknisk säljare till Litcon Tools - Stockholm

Teknisk säljare till Litcon Tools - Stockholm

Teknisk säljare

till Stockholm - Mälardalen

Litcon Tools står inför en spännande och expansiv fas och söker dig som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt. Vi erbjuder våra kunder kompetent, tillförlitligt och mycket konkurrenskraftigt produktionsalternativ för metallbearbetande tillverkning i vår egen produktion i Litauen och Ukraina.

Tjänsten innebär att du ansvarar för hela säljprocessen och kommer bearbeta befintliga kunder men också ha ett stort fokus att etablera nya. Eftersom våra kunder finns över hela landet innebär det en del resande med övernattningar, även resor utomlands kan förekomma. Vårt mål är att alltid försöka ge kunden bästa möjliga service och kundnytta och därigenom skapa långsiktiga relationer. Klicka här för att läsa mer om våra produkter.

Din profil
  • Du har erfarenhet av försäljning mot tillverkande industrier och ett stort tekniskt kunnande och intresse
  • Du har ett stort affärssinne, inger förtroende och har förmågan att på ett naturligt sätt skapa långsiktiga relationer med våra kunder
  • Du är självgående, har gott om driv och energi och vet att närvaro ute hos kund ger resultat
  • Du behärskar svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift, har goda IT-kunskaper samt körkort
  • Du bor i Stockholm/Mälardalen och kommer utgå från hemmakontor alternativt från vårt kontor inne i centrala Stockholm
Vi erbjuder dig ett självständigt och varierande arbete i ett väletablerat litet familjärt företag där vi har fokus på kvalitet i allt vi gör. Vi arbetar mot gemensamma mål och du kommer få stöttande och engagerade medarbetare. Du kommer att ha en mycket central roll i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt till tak. För rätt person finns alla möjligheter att utvecklas i företaget. Vi har marknadsmässiga bra villkor med fast lön och möjlighet till bonus. Känner du igen dig i ovanstående beskrivning och tycker att detta låter som en spännande utmaning är du varmt välkommen med din ansökan.

Kontakt

I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Marie Gummerus på telefon 070-657 80 74. Urval och intervjuer sker löpande.

Urval sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!

Litcon Tools startades 1999 och erbjuder idag ett kompetent, tillförlitligt och mycket konkurrenskraftigt produktionsalternativ för metallbearbetande tillverkning. Företagets affärsidé är "att erbjuda krävande industrikunder möjlighet till högkvalitativ tillverkning och produktion i lågkostnadsländer, utan extra projektrisk och projektkostnad". Läs mer om oss på: www.litcon-tools.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 24 apr (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!