Kock/restaurangbiträde

Kock/restaurangbiträde

Hej, nu söker vi på Lisa Elmqvist en kock/köksbiträde till vårt produktionskök.

Lisa Elmqvist är en av landets i särklass äldsta och mest välrenommerade fisk- och skaldjurshandlare i Stockholm, belägen i Östermalmshallen.
Då saluhallen nu renoveras sen ett par år tillbaka är produktionsköket beläget på Lidingö.

Till att börja med kommer du vara placerad på Lidingö där vi även driver lunchrestaurangen Villan, och serverar 200-300 port husmanskost per dag. Samtidigt producerar vi mat till Lisa Elmqvist och Husman Deli inne i den tillfälliga saluhallen på Östermalms torg.

I början på året ska vi flytta in i den nyrenoverade
Östermalmshallen, där kommer vi enbart fokusera på våra butiker, och du kommer då få vara med om en spännande resa när vi ska boa in oss i splitter nya kök, sätta nya rutiner och bli om möjligt ännu bättre på allt vi gör!

Vi söker dig som är ung, har utbildning och viss kökserfarenhet, kunskap om hälsa och hygien, talar flytande svenska, är sugen på att lära dig och framför allt är framåt och arbetssugen. Rätt person går före rätt CV! Du kommer jobba i ett köksteam med högt tempo som tycker det är oerhört viktigt att vi har roligt och backar varann, och vi kommer se till att du får en grundlig introduktion under resans gång.
Arbetstider mån-fre dagtid.

  • Tillträde snarast
  • Heltidsanställning
  • Vardagar dagtid
  • Kollektivavtal
Mer info
Kontaktperson Erik Skoog
Email Mejla Erik Skoog
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Servering, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 nov 2019 (14 dagar kvar)