Erfaren Redovisningsekonom till Lipac Liftar i Bromma

Erfaren Redovisningsekonom till Lipac Liftar i Bromma

Är du jordnära och prestigelös? Trivs du med att arbeta självständigt med stort eget ansvar? Lipac Liftar är ett av Sveriges ledande uthyrningsföretag av liftar med ambition till fortsatt tillväxt och söker nu en kompetent Redovisningsekonom. Lipac erbjuder ett trevligt arbetsklimat och kontoret är beläget i Bromma i västra Stockholm.

Om tjänsten

Som Redovisningsekonom erbjuds du en bred tjänst där du arbetar nära företagets Ekonomiansvarige och de huvudsakliga arbetsuppgifterna är:
  • Löpande redovisning
  • Avstämningar
  • Leverantörsreskontra
  • Kundreskontra och kreditbedömning
  • Momsdeklarationer och arbetsgivaravgifter
  • Medverka i månadsbokslut
  • Kassaredovisning
Beroende på person och kompetens finns även möjlighet att arbeta med löneadministration.

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad inom ekonomi/redovisning motsvarande minst gymnasienivå. Det viktigaste är din praktiska kunskap inom redovisning. Vi söker dig som har god erfarenhet och är självgående inom löpande redovisning och har medverkat i bokslutsarbeten i mindre eller medelstora bolag.

Vi ser gärna även att du har tidigare erfarenhet av löneadministration, helst för både kollektivanställda och tjänstemän. Vidare är du en van användare av Officepaketet, i synnerhet Excel och har god systemvana. Du är flytande i svenska språket i såväl tal som skrift och är en bekväm användare av engelska.

För att passa in på ekonomiavdelningen är du en jordnära, ödmjuk och flexibel person som har lätt för att samarbeta. Tjänsten kräver en ansvarsfull person som kan arbeta självständigt.

Om verksamheten

Lipac Holding är ett av Sveriges ledande uthyrningsföretag med en komplett maskinpark av liftar. Vi erbjuder även certifierad utbildning för liftar, fallskydd, heta arbeten och säkra lyft med travers för alla som utför arbetsuppgifter på hög höjd. Lipac bedriver sin verksamhet i Stockholm, Borlänge, Gävle, Linköping och Norrköping. Företagets omsättning uppgår till 100 MSEK, och antalet anställda är 40 personer.

Lipac startades 1972 och vår långa erfarenhet av liftuthyrning har gjort oss till specialister på liftar. Vi har utnämnts till Europas bästa uthyrningsföretag av European Rental Association (ERA) och tidningen International Rental News.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 19 aug 2019 (1 dag kvar)