Personlig assistent Stadshagen

Personlig assistent Stadshagen

Vi söker en personlig assistent i 25 - 35 års åldern som vill arbeta med en rullstolsburen kille i Stadshagen. Du får gärna ha erfarenhet att likande arbete men inget krav. Du har en naturlig förmåga att arbeta pedagogiskt och vara kommunikativ i ditt arbetssätt. Som person är du ansvarsfull, glad, positiv med mycket humor och stort tålamod.

Det är även viktigt att du är engagerad och trivs med att arbeta med människor samt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift i svenska språket då brukaren har begränsad talförmåga.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med en positiv och levnadsglad kille på 30 år som behöver hjälp med det mesta i livet. Dagarna tillbringar han på daglig verksamhet och på kvällar och helger åker han på olika aktiviteter. Du kommer finna en rolig stimulerande arbetsplats och en fin sammanhållning i assistentgruppen. Vidare önskar vi att du är flexibel och har möjlighet att hoppa in extra vid sjukdom och annan ledighet.

I övrigt sedvanliga omsorgsuppgifter såsom personlig hygien, förflyttningar, matlagning m.m.

Viktigt! Det finns en söt katt i hemmet, du kan därför inte vara kattallergisk om du söker denna tjänst.

Om anställningsvillkoren
Schemalagd arbetstid ojämna veckor mån, ons och tors kl. 15:00 - 22:00. Det kan bli fler pass framöver. I sommar behöver vi vikarier och då finns möjlighet att arbeta heltid.

Rekrytering sker löpande, intervjuer kommer att bokas in inom kort. Vid anställning behövs belastningsregister samt referenser.
Mer info
Kontaktperson Annelie Englund Rydberg
Telefon 08-400 250 70
Email Mejla Annelie Englund Rydberg
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 3 maj (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Linnea Assistans är ett assistansbolag som arbetar med personlig assistans enlig LSS. Vi har lång och gedigen erfarenhet av personlig assistans och arbetsledning. Våra uppdragsgivare finns i Stockholm, Kalmar län och Västra Götaland. Vi har kollektivavtal med Kommunalarbetarförbundet och är medlemmar i Vårdföretagarna.