Linklaters söker Kontorsvaktmästare i Stockholm

Linklaters söker Kontorsvaktmästare i Stockholm

Vill du jobba i en omväxlande miljö på ett internationellt företag? Har du tidigare erfarenhet av ett serviceinriktat yrke, är händig och gillar att ha varierade arbetsuppgifter? Då kan du vara Linklaters nästa Kontorsvaktmästare!

Om företaget

Linklaters lämnar juridiska råd till världens ledande företag, finansiella institutioner och organisationer. Med 30 kontor i alla stora affärs- och finanscentra levererar Linklaters en unik service till klienter i hela världen. Du får arbeta brett och vara en del av ett framgångsrikt bolag som är centralt lokaliserat i Stockholm. På kontoret lär du känna alla medarbetare med det mindre kontorets personlighet samtidigt som du ingår i ett större internationellt sammanhang där du får ta del av stödfunktioner och internationella processer.

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du att vara en del av Linklaters avdelning för kontorsservice och ditt arbete inkluderar såväl intern- som extern service med varierande arbetsuppgifter. Dina arbetsuppgifter inkluderar bland annat posthantering, administration kring passersystem, inköp av kontorsmaterial, ta emot leveranser, kontakt med leverantörer, utföra enklare service och underhåll, ansvar för systematiskt brandskydd samt möblering i samband med rumsflyttar och events på kontoret. Utöver detta hjälper du dina kollegor med administrativa uppgifter som exempelvis mer omfattande kopieringsjobb.

Vidare avlastar du i perioder också företagets reception och växel, vilket innebär både interna och externa kontaktytor med besökare, klienter och internt anställda på något av Linklaters andra kontor.

Detta är en tjänst på heltid och du kommer arbeta måndag till fredag mellan 09:00-17:00.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

Avslutad gymnasial utbildning

Tidigare arbetslivserfarenhet av liknande arbeten, alternativt av ett arbete inom service.

God datorvana

Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift

För att lyckas i rollen ser vi att du är en serviceinriktad och social person som trivs med att ha både intern kontakt med kollegor och extern kontakt mot företagets besökare. Vidare ser vi att du trivs med att ta mycket ansvar över dina arbetsuppgifter, har ett öga för detaljer och räds inte att på egen hand ta dig an problem som du stöter på. Då rollen innehåller varierade arbetsuppgifter ser vi att du är en flexibel och driven person som trivs i en föränderlig miljö där arbetstempot kan variera.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Stockholm

Lön: Enligt överenskommelse

Har du några frågor är du välkommen att kontakta Marie Lundqvist marie.lundqvist@linklaters.com. Vi rekryterar löpande, så välkommen med din ansökan redan idag.
Mer info
Kontaktperson Marie Lundqvist
Email Mejla Marie Lundqvist
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 dec 2022 (23 dagar kvar)