Sales Executive

Sales Executive

Lingio söker driven Sales Executive!

Nu söker vi vår nästa kollega som vill vara med på en spännande tillväxtresa med Lingio! Du har erfarenhet av SaaS-lösningar samt komplex försäljning på C-level nivå och brinner för sälj och affärsutveckling samtidigt som du vill bidra till ett mer inkluderande samhälle. Som Sales Executive ansvarar du för hela försäljningscykeln, från prospektering och förhandling till kontraktsskrivning. Ditt huvudfokus kommer att vara kundförvärv i den privata sektorn så väl som den offentliga sektorn.

Lingio startade som ett volontärprojekt sommaren 2015 i samband med den då kraftigt ökande antal flyktingar som kom till Sverige. Tre tidigare kollegor från Spotify, EA Games och MTG ville bidra och hjälpa de nyanlända att snabbare komma in i det svenska samhället och på arbetsmarknaden - och utvecklade därför en språk- app som riktade sig specifikt till personer som behöver lära sig det svenska språket. Lingios vision är att erbjuda innovativa utbildningslösningar som bidrar till en förbättrad integration och ett bättre samhälle, samtidigt som de bygger en lönsam affärsverksamhet. Lingio har bland annat utnämnts till Best Social Tech Startup 2016, Årets Initiativ 2017 av Ledarna och Årets Innovation 2018 av IFMA.Det finns idag 2 miljoner utrikes födda i Sverige och därmed en oerhörd potential på den svenska marknaden varför Lingio nu satsar på den svenska säljorganisationen.

Lingios perfekta match har ett par års erfarenhet från B2B-försäljning gärna inom SaaS eller IT samt vanan att hålla högt tempo och aktivitet från tidigare roller. Du får gärna vara en lagspelare som önskar att jobba mot högt uppsatta mål samt har ett genuint intresse för affärer och att skapa affärsnytta. Givetvis är du även en kommunikativ stjärna både i tal och skrift.

Vad du kan förvänta dig i rollen:
 • Möjligheten att komma in i ett framgångsrikt startup som håller på att erövra marknaden inom sin nisch
 • Representera ett bolag i stark tillväxt och med hög ambition
 • Engagerade kollegor som stöttar och bidrar till din utveckling
 • Goda lönevillkor
 • Ett attraktivt friskvårdspaket
 • Tydliga ansvarsområden och KPI:er.
 • Möjligheten att växa med bolaget och ta större ansvar över tid.
För att lyckas i rollen är du ambitiös och trygg i att presentera lösningar, gärna i en komplex miljö och för olika typer av beslutsfattare. Du är van vid att arbeta på ett strukturerat sätt samt kreativt arbeta fram och driva nya affärsdialoger, avtal och samarbeten på en högre nivå.

Ansvarsområden:
 • Ta fram egna prospekt utifrån företagets segmentering
 • Kontakta och boka egna besök/online- demos med potentiella kunder
 • Driva hela säljprocessen samt ha en full och aktiv pipeline
 • Aktivt arbeta med merförsäljning och utökade behov hos befintliga kunder
 • Arbeta proaktivt med förnyelse av årliga licenser och minimera churn
 • Bidra med idéer till kundvård och kundevent samt medverka på dessa
 • Bidra med förbättringsförslag för att utveckla Lingios verksamhet
I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult viktor.hernborg@salesonly.se. Ansökningar behandlas konfidentiellt. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Urval sker löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 30 nov 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SalesOnly är specialister på att rekrytera säljare och säljchefer. Vår ambition är att bli nordens största affärsplattform för försäljning, framtidens försäljning. Vi bygger hållbara och lönsamma säljorganisationer tillsammans med människor som vill vara med på resan.