Försäljningsingenjör, Stockholm

Försäljningsingenjör, StockholmFörsäljningsingenjör till Stockholm

Vill du vara med och sälja smarta lösningar till fastighetsbranschen?

Lindinvent arbetar med ett helhetstänk för att skapa bra inneklimat till de lägsta installation- och driftskostnaderna med minsta möjliga energianvändning.

Lindinvent är ett innovativt företag som jobbar med behovsstyrda teknikintensiva lösningar som ger maximal kundnytta. Med tekniklösningar i framkant med allt från inneklimat, belysningstyrning, solskyddstyrning, webbgränssnitt och appar så har Lindinvent en unik helhetslösning som skapar en plattform för smarta och lättskötta fastigheter. Lindinvent har premierats med branschens priser, är erkänt kompetenta och har ett bra rykte i branschen.

Nu vill man ta nästa steg i expansionen - Lindinvent har idag 5 kontor och 73 anställda över hela landet men behöver fler duktiga försäljningsingenjörer för den fortsatta utvecklingen.

Arbetsuppgifter

I rollen som Försäljningsingenjör ansvarar du för försäljning och utveckling av din region, genom att utveckla befintliga kunder och aktivt arbeta för att skapa nya kunder. Du kommer att arbeta i team och samarbeta med projektledare och servicetekniker. Målgruppen som du primärt skall bearbeta är främst inom det föreskrivna ledet, konsulter, entreprenörer, installatörer och driftsättare.

Vi söker dig som:
  • Är affärsorienterad och lyhörd.
  • Är förtroendegivande, drivande och lösningsorienterad samt har en bra problemlösningsförmåga.
  • Är tekniskt utbildad, minimum en teoretisk gymnasienivå, högskoleutbildning är meriterande.
  • Har kompetens inom VVS/Kyla och/eller Styr/Regler/Automation.
  • Har minst 3 års erfarenhet av teknisk försäljning inom bygg- fastighetssektorn och är van vid att driva kundprojekt.
Vi erbjuder

Ett självständigt, roligt, utvecklande och omväxlande arbete med frihet under ansvar i ett innovativt och intressant företag. Du kommer få en möjlighet att vara med och påverka denna spännande tillväxtresa på den svenska och internationella marknaden.

Låter detta som en utmanande och spännande tjänst för dig, tveka inte att söka tjänsten så snart som möjligt då urval sker.

Kontakt

Vi samarbetar med Säljpoolen under denna rekrytering. För mer information om tjänsten kontakta gärna rekryteringskonsult Ann Szieger på telefon 040-660 67 23 alternativt Peter Nilsson på tel. 040-660 67 22.

www.lindinvent.se

Sökord: tekniskt säljare, teknik, försäljningsingenjör, ingenjör, utesäljare, fältsäljare, distriktsäljare, regionsäljare, account manager
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 21 feb (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!