Fältservicetekniker till södra Stockholm

Om jobbet

Linde Material Handling söker fältservicetekniker med placering i södra Stockholm. Vi erbjuder dig ett självständigt, fritt och omväxlande arbete med täta kundkontakter och goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Dina arbetsuppgifter
Som fältservicetekniker kommer du att arbeta ute hos våra kunder, med allt från förebyggande underhåll och felsökningar till installationer och säkerhetskontroller.

Dina huvudsakliga ansvarsområden:
  • Service- och reparationsarbeten på truckar ute hos kund
  • Skapa bra kontakt med kunden
  • Säkerställa att den utrustning vi levererar fungerar så bra att den överträffar kundens förväntningar
  • Hitta lösningar och arbeta mot uppsatta mål
Vem är du?
Vi söker dig som har en teknisk gymnasieutbildning och/eller liknande erfarenhet från service och reparation av fordon och/eller maskiner. Du är en flexibel, ansvarstagande och serviceinriktad person som tycker om att träffa kunder, har lätt för att samarbeta och en hög social kompetens. B-körkort och PC-vana är ett krav.

Som servicetekniker hos oss på Linde får du regelbunden utbildning i den senaste tekniken.

Frågor om tjänsten besvaras av serviceledare Thomas Knuter 070-3894085 eller servicechef Mikael Manderbacka 070-8814202.

Vill du vara med på vår framgångsresa och jobba med truckar i världsklass? Varmt välkommen med din ansökan senast 10 december 2017 till hr@linde-mh.se.

Vänta inte med din ansökan. Urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Märk din ansökan med ”Södra Stockholm”.
Jobbfakta
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 dec

Om företaget

Linde Material Handling, som ingår i KION Group, räknas till en av världens ledande tillverkare av motvikts- och lagertruckar och är marknadsledande i Europa. Linde kan dessutom erbjuda sitt Know-how inom elektriska drivsystem efter decennier av utveckling och produktion, till kunder för olika användningsområden. Som ett internationellt företag, finns Linde Material Handling verksamt med nio produktions- och monteringsfabriker runt om i världen, och har ett globalt sälj- och servicenätverk med kontor i mer än 100 länder. Under räkenskapsåret 2015 hade Linde Material Handling över 13 200 anställda världen över och genererade en omsättning på ca. 32 miljarder Sek.

Linde Material Handlings huvudkontor för Sverige ligger i Örebro. Vi har även regionkontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Örnsköldsvik. Linde Material Handling i Sverige har drygt 380 medarbetare.