Installationssamordnare till Lindbäcks i Stockholm

Installationssamordnare till Lindbäcks i Stockholm

På Lindbäcks tror vi på sunt boende och därför bygger vi industriellt producerade flerbostadshus i trä. Det har hänt mycket sedan vi startade företaget år 1924. År 2018 blev vår nya produktionsanläggning, som är helt självförsörjande vad gäller elektricitet, färdigställd och vi är i en expansiv fas där vi söker nya medarbetare!. Vi strävar efter mångfald - vi tror att olikheter skapar en dynamisk arbetsplats med ökad trivsel och bättre resultat. Det vi erbjuder dig är en spännande arbetsplats där du får stor möjlighet att påverka företagets och din egen utveckling.

Är du en teknisk driven och social person som vill vara med på vår resa? Då kanske du är vår nya Installationssamordnare!

Arbetsuppgifter
Som Installationssamordnare har du det övergripande ansvaret för att leda, styra och planera samordningen mellan luft, styr, el och rör på byggarbetsplatserna. Du ansvarar för koordineringen av funktionsprovningar och egenprovningar i byggprojekten samt stöttar platschefer och arbetsledare i tekniska frågor och säkrar synkroniseringen mellan entreprenörerna. Vidare skapar du förutsättningar och förståelse för installationerna i projekten och arbetar aktivt med förbättringar.

Du är en stöttande funktion även i inköp vid upphandling av underentreprenörer samt vad gäller eftermarknad vid installationsfrågor. Som Installationssamordnare hos Lindbäcks deltar du aktivt ute på byggarbetsplatserna och säkerställer även överlämnande av entreprenaderna, funktionsprotokoll samt drift och skötselinstruktioner.

I din roll som Installationssamordnare rapporterar till arbetschefen och du ansvarar för området Mälardalen med utgångspunkt från kontoret i Torsplan, Stockholm.

Din profil
Vi söker dig som har mångårig praktisk erfarenhet och kompetens inom styr- och regler, som är tekniskt driven och har en god förmåga att tolka ritningar. De projekt du kommer att driva finns inom nybyggnation, där dina uppgifter innefattar allt från att medverka under tidiga projektfaser till att samordna under byggtid samt eftermarknad. Din erfarenhet och kompetens ger dig en helhetssyn i projekten.

Som Installationssamordnare ställs det ett högt krav på god social kompetens och ett mycket gott ordningssinne. Du är van att samordna, planera, leverera och följa upp enligt mål och tidsramar. Eftersom att du kommer att vara länken mellan entreprenörerna som ser till att alla installationer fungerar tillsammans har du en god samarbetsvilja och kan hantera flera uppgifter parallellt. Utöver detta har du dessutom goda datorkunskaper.

Din ansökan
Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, dock senast 31:a mars 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedInprofil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Emelie Sandsten tel. 0707-60 36 96.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Emelie Sandsten
Telefon 0707-60 36 96
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://lindbacks.se/
Sista ansökningsdag 31 mars (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett familjeföretag i fjärde generationen från Piteå i Norrbotten och vår vision är att bli kundens förstahandsval när det gäller att bygga, bo och leva. Hjärtat i vår verksamhet är att utveckla och bygga industriellt producerade flerbostadshus i trä från de norrländska skogarna. Med modern teknik utvecklar vi attraktiva bostäder med hög kvalitet snabbt, säkert och kostnadseffektivt direkt på plats – på uppdrag av våra kunder samt hyresrätter och bostadsrätter i egen regi. Vi bygger industriellt med hög anpassning till våra kunders önskemål. Det innebär en stor variation i arkitektur – våra metoder att producera husvolymer är standardiserade men inte arkitekturen. Läs mer om oss: www.lindbacks.se