Inköpare Mark och Grund

Inköpare Mark och Grund

Sökord: Kalkylator/Bygg/Fastighet/Bostäder/Bostadsproduktion/Trähus/Mark/Anläggning

Lindbäcks Bygg är Sveriges ledande företag inom industriellt byggda flerbostadshus i trä. Vi är ett familjeföretag med rötterna i Norrland och har lång erfarenhet och god kunskap i byggnation, produktionsprocesser och projektutveckling. Nu är vi inne i en tillväxtfas där vi investerat i en ny produktionsanläggning med målet att bli Europas modernaste producent av flerbostadshus. Den nya anläggningen på Haraholmen i Piteå, helt försörjd av solenergi och fjärrvärme, kommer att medverka till att vi tredubblar vår produktion och leverans av nyckelfärdiga flerbostadshus till våra marknadsområden över hela landet. På Lindbäcks är vi kända för att vara innovativa och det stämmer - vi siktar aldrig annat än framåt.

Vi växer och söker nu en Inköpare till vårt Stockholmskontor vid Torsplan.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten som Inköpare innebär att du arbetar tätt ihop med arbetschefen för Mark och Grund och du kommer även att arbeta nära med kollegor inom många kompetensområden i företaget, t ex kalkylator, projektutvecklare, projektchefer och entreprenadchef. I rollen som Inköpare arbetare du med att upprätta förfrågningsunderlag och kravspecifikationer vid upphandlingar, utvärdera offerter, förhandla och beställa, upprätta inköpshandlingar samt att följa upp leveranser och kvalitet. Du håller dig uppdaterad om marknadsläge och prisläge och har en viktig del i ansvaret för kontakter och långsiktiga relationer med leverantörer och underentreprenörer. Du kommer även att vara delaktig i arbetet med att kartlägga inköpsprocessen och du kommer att arbeta med att utveckla, förbättra, fastställa och implementera såväl arbetssätt och metoder som tekniska lösningar.

Kompetensprofil
Vi söker dig som har utbildning inom det byggtekniska området, alternativt har relevant arbetslivserfarenhet i förhållande till tjänsten. Du är välrenommerad inom bygg, framförallt yrkesområdet mark och anläggning och har arbetat i både med små och stora projekt. Du kan tidigare ha arbetat som platschef eller entreprenadingenjör.

Dina kontaktytor kommer att vara många såväl internt som externt. Därför är det extra viktigt att du har en god kommunikativ förmåga såväl muntligt som skriftligt.

Som inköpare är det värdefullt om du har god marknadskännedom, erfarenhet inom förhandling och kunskaper kring avtal och entreprenadjuridik.

Du har goda kunskaper i:
  • Mät och Ersättningsregler för anläggning
  • AMA Anläggning
Meriterande:
  • Kunskaper i AB4
  • Kännedom om projektering
B-körkort är ett krav.

Dina personliga egenskaper
Du bör vara intresserad av att hitta tekniskt och affärsmässigt fördelaktiga lösningar och du har god förmåga att skapa kontakter med människor i olika roller och göra affärer på affärsmässiga och etiska grunder.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper

Ansökan
Denna rekrytering genomförs av Isaksson Rekrytering & Bemanning. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Har du frågor kring tjänsten så är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Josefin Pauli, via 072-164 55 62 eller josefin.p@isakssonrekrytering.se

Välkommen med din ansökan!

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv samt medlem av Sveriges Byggindustrier BI.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Isaksson Rekrytering
Sista ansökningsdag 28 okt (39 dagar kvar)