Byggchef till Lindbäcks Bygg, Stockholm

Byggchef till Lindbäcks Bygg, Stockholm

Sökord: byggchef, bostadsproduktion, hållbart byggande, trähus, stomkomplettering, modul, inga tunga lyft,

Som Byggchef hos Lindbäcks Bygg kommer du att jobba med en ledande aktör inom storskalig industriell bostadsproduktion i trä, med allt vad det innebär av hållbart byggande och god arbetsmiljö.

Som platschef på Lindbäcks blir du ansvarig för Bygge inom affärsområdet Mälardalen. Du har övergripande ansvar för metod och funktion för affärsområdet. Du ingår i ledningsguppen för Bygge och blir en viktig medarbetare med stor möjlighet att påverka strategiska beslut. Du har fullt ekonomiskt ansvar för ditt affärsområde och coachar projektchefer utifrån de riktlinjer som gemensamt tas i ledningsgrupp. Tillsammans når ni målen. Du medverkar även till att etablera nya affärsområden och att ta Lindbäcks bygg till nya nivåer. Du kommer även att ha en del ansvar inom Lindbäcks affärsområde Väst/Syd som är under uppbyggnad.

Vi söker dig som har en stor social kompetens med ett coachande och målinriktat ledarskap.

För att lyckas har du:
  • Minst 10 års erfarenhet från byggbranschen, gärna från bostadsproduktion.
  • Stor kunskap inom entreprenadjuridik, AB och ABT.
  • Stor kunskap om byggregler och processer.
  • Vana att jobba i ett strukturerat arbetssätt.
  • Tydlig delegering- och kommunikationsförmåga.
Meriterande:
  • Erfarenhet av LEAN eller liknande.
  • Högskoleutbildning inom bygg eller teknik.
Placering i centrala Stockholm, arbetsområde Mälardalen.

Låter det här intressant? Tjänsten skall tillsättas snarast möjligt och vi tar emot ansökningar löpande. För frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Peter Zethraeus 0733-10 36 08 eller peter.z@isakssonrekrytering. Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via mail.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi och bygg. Isaksson Rekrytering & Bemanning AB är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen- Svenskt Näringsliv samt medlem av Sveriges Byggindustrier, BI.

Lindbäcks Bygg är Sveriges ledande företag inom industriellt byggda flerbostadshus med lång erfarenhet och god kunskap i byggnation, produktionsprocesser och projektutveckling. Nu är det dags att ta nästa steg. Med målet att bli Europas modernaste producent av flerbostadshus och kunna erbjuda framtidens boende har vi investerat i och driftsatt en helt ny produktionsanläggning. Den nya anläggningen på Haraholmen, helt försörjd av solenergi och fjärrvärme, och den befintliga fabriken i Öjebyn kommer att tredubbla vår produktionstakt av nyckelfärdiga flerbostadshus. På Lindbäcks är vi kända för att vara innovativa och det stämmer - vi siktar aldrig annat än framåt!

Bolaget omsätter 1100 MSEK och har 500 medarbetare, allt från ekonomer, projektörer, konstruktörer, projektutvecklare till industrisnickare och byggarbetare.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Isaksson Rekrytering
Sista ansökningsdag 11 aug (50 dagar kvar)