Distriktssäljare Lindab

Distriktssäljare Lindab

Kort om tjänsten

Som Distriktsäljare i Stockholm på Lindab kommer du att sälja ett mycket starkt och väl respekterat varumärke. Med din erfarenhet från byggbranschen och ditt förtroendeingivande sätt kommer du att lyckas i rollen som Distriktssäljare.

Om verksamheten

Lindabkoncernen har ca 5 100 medarbetare i 32 länder och omsatte 9 166 MSEK år 2020. Huvudkontoret ligger i Grevie utanför Båstad i nordvästra Skåne. För mer information om Lindabkoncernen besök oss på: www.lindab.com.

Lindabs försäljning i Sverige sker via vår försäljningsorganisation Lindab Sverige AB, med huvudkontor i Ängelholm och proffsbutiker på ett 30-tal orter runt om i landet. Lindab Sverige AB har ca 250 anställda och en omsättning på ca 2 000 MSEK

Mer om tjänsten

I rollen som Distriktssäljare inom ventilation arbetar du operativt med stor frihet under eget ansvar. Arbetsplanering sköter du själv samt i samråd med försäljningschefen. Du kommer främst att arbeta mot våra existerande kunder i södra Stockholm, men nykundsbearbetning är en naturlig del i tjänsten. Kunder du kommer att bearbeta är olika typer av ventilationskunder, där kommer du bl.a. träffa ägarna, projektledaren eller montören. Du kommer att besöka såväl större som mindre företag , där du bygger en nära relation med ansvariga.
Som Distriktsäljare kommer du att tillbringa mycket tid hos våra kunder och en normal dag besöker du minst ett par av dem. Marknaden är stor och med din kunskap och nyfikenhet om vad som är på gång i regionen kommer du att nå framgång tillsammans med dina kunder. I din roll som Distriktsäljare kommer du att sälja hela Lindabs sortiment och lösningar inom ventilation. Lindab är marknadsledande och du som Distriktsäljare har en viktig roll för företaget och våra kunders framgång. I dina arbetsuppgifterna kommer du att arbeta med försäljningen av produkter, utbildning, omförhandling av avtal och prisförhandling mm.

Din profil

Som sökande har du erfarenhet och känsla från byggbranschen och förstår hur den fungerar. Du har ca 3 års erfarenhet i din nuvarande roll. Det är viktigt att du har en teknisk förståelse för att bli framgångsrik på Lindab. Idag är du troligen säljare eller projektledare inom byggbranschen. Vi söker självklart dig som gillar att göra affärer, men vi värdesätter högt dig som är lyhörd och har förmågan att skapa förtroende hos våra kunder. Lindab är ett företag med jordnära värderingar och en stark familjär anda och du som teamspelare blir en viktig del av oss. Att bygga långsiktiga relationer med våra kunder är verkligen en avgörande del i arbetet och det är en av dina viktigaste förmågor.

Känner du att beskrivningen av profilen stämmer väl in på dig, så ser vi verkligen fram emot din ansökan.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Jerker Larsson
Telefon 070-512 97 88
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning & Marknad, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 7 mars 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001