Platschef till Lindbäcks i Stockholm

Platschef till Lindbäcks i Stockholm

På Lindbäcks tror vi på sunt boende och därför bygger vi industriellt producerade flerbostadshus i trä. Det har hänt mycket sedan vi startade företaget år 1924. År 2017 blev vår nya produktionsanläggning, som är helt självförsörjande vad gäller elektricitet, färdigställd och vi är i en expansiv fas där vi söker nya medarbetare! Vi strävar efter mångfald - vi tror att olikheter skapar en dynamisk arbetsplats med ökad trivsel och bättre resultat. Det vi erbjuder dig är en spännande arbetsplats där du får stor möjlighet att påverka företagets och din egen utveckling.

Är du en driven och solidarisk ledare som vill vara med på vår resa? Då kanske du är vår nya platschef!

Arbetsuppgifter
Som platschef hos Lindbäcks har du det övergripande ansvaret för att leda verksamheten på byggarbetsplatsen mot uppsatta mål vad gäller kostnad, tid och kvalitet. Du har fullt personalansvar för arbetsledare och håller arbetschef kontinuerligt underrättad om byggets framförs. Vidare arbetar du med resursplanering, förbättringsarbete samt med den dagliga styrningen. I rollen som platschef har du ansvar för arbetsmiljö, säkerhet, logistik och de anställda på byggarbetsplatsen.

Du är en stöttande ledare som förmedlar och förvaltar våra kärnvärden, genomför arbetsberedningar, rapporterar avvikelser samt handlägger ÄTA-hantering, även för våra underentreprenörer. Som platschef hos Lindbäcks agerar du affärsmässigt och efterlever en god affärsetik.

Din profil
Vi söker dig som är högskoleingenjör eller har motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i projektstyrning, ekonomi och entreprenadjuridik. Du har erfarenhet och engagemang för att leda och utveckla medarbetare och verksamhet. För att lyckas i rollen tror vi att du har erfarenhet från bygg- eller entreprenadbranschen.

Som platschef ställs krav på noggrannhet och ett systematiskt arbetssätt. Du är van att planera, genomföra, leverera och följa upp enligt mål och tidsramar.
Det är också viktigt med mycket god kommunikations- och samarbetsförmåga.
Rollen innebär många kontakter och samarbeten, såväl med övriga delar av företaget som externa samarbetspartners och kunder. Då tjänsten innebär vissa kortare resor är B-körkort ett krav.

Din ansökan
Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, dock senast 12 april 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedInprofil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Johan Pfeifer tel. 0739-230 786.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Johan Pfeifer
Telefon 0739-230 786
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://lindbacks.se/
Sista ansökningsdag 12 apr (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett familjeföretag i fjärde generationen från Piteå i Norrbotten och vår vision är att bli kundens förstahandsval när det gäller att bygga, bo och leva. Hjärtat i vår verksamhet är att utveckla och bygga industriellt producerade flerbostadshus i trä från de norrländska skogarna. Med modern teknik utvecklar vi attraktiva bostäder med hög kvalitet snabbt, säkert och kostnadseffektivt direkt på plats – på uppdrag av våra kunder samt hyresrätter och bostadsrätter i egen regi. Vi bygger industriellt med hög anpassning till våra kunders önskemål. Det innebär en stor variation i arkitektur – våra metoder att producera husvolymer är standardiserade men inte arkitekturen. Läs mer om oss: www.lindbacks.se