Löneadministratör på 80%

Löneadministratör på 80%

Vi söker nu en löneadministratör till konsultuppdrag hos Linas Matkasse via oss på Wise Professionals. Uppdraget är på 80%, med start innan sommaren och ett år framåt.

Ditt uppdrag

Linas Matkasse grundades 2008 av syskonen Niklas Aronsson och Lina Gebäck. Tillsammans såg de ett behov av att kunna erbjuda färdiga matkassar med hemkörning och ambitionen var, då som nu, att få fler människor att äta bättre. Idag har företaget över 220 anställda i Sverige och är marknadsledande inom middagslösningar. Genom åren har 100 miljoner portioner levererats till hushåll runt om i Sverige, och finns även i Norge och Danmark. Företaget sitter i trevliga lokaler i Spånga, två pendeltågsstationer från Odenplan.

Som löneadministratör hos Linas Matkasse kommer du tillhöra ekonomiavdelningen på två personer; en ekonomiansvarig och en redovisningsekonom. Du rapporterar till ekonomiansvarig. I rollen ansvarar du självständigt för ca 160-170 löner per månad, både tjänstemän och kollektivlöner, och säkerställer att löneprocessen håller en kvalitativ nivå från anställning till avslut.

Företaget genomgår just nu en förändringsprocess och tar därför in en löneadministratör som vill vara med och stötta i processen. I rollen ingår utöver löneadministration att se över processerna och flödet, där tydliga processer och förenkling behövs. Under hösten får företaget även ett nytt kollektivavtal och du kommer vara delaktig i arbetet kring detta.

Din bakgrund

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av löneadministrativt arbete, där du arbetat med hela lönekedjan och gärna med att tolka och hantera olika kollektivavtal. Lönerna administreras i Hogia lön plus, varpå det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från det systemet.

Som person är du lösningsorienterad, har en positiv inställning och är orädd inför att komma med egna initiativ. Du trivs med självständigt arbete men är samtidigt en teamplayer som är duktig på samarbete. Eftersom du kommer att ha mycket kontakt med såväl anställda som chefer söker vi dig som är social, kommunikativ och serviceminded. Vidare är du noggrann, ansvarstagande och har en god förmåga att själv strukturera upp ditt arbete.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med kunder och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Vi är en del av Wise Group, noterat på Nasdaq Stockholm Small Cap och finns idag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö/Öresund.

Vi präglas av att vara en tillväxtorganisation - vår kultur andas nyfikenhet samt att vi är modiga och professionella i allt vi gör. Hos oss får du vara del av att ständigt utveckla både dig själv och dina kunder.

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod i våra kunduppdrag liksom i vår egen rekrytering. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken - modig - proffsig.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Marie Fedeli (marie.fedeli@wise.se) och konsultchef Ulrica Thero (ulrica.thero@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (8 dagar kvar)