Junior IT-Tekniker sökes till unikt uppdrag!

Junior IT-Tekniker sökes till unikt uppdrag!

Vi har precis lanserat ett nytt affärsområde som fokuserar på att implementera IT-lösningar till våra kunder. Fokus ligger framför allt på att implementera funktioner inom Microsoft 365 med initialt fokus på Power Automate, Intune, Power BI med mera. Du kommer ingå i ett nystartat team tillsammans med en säljare vars jobb består av att sälja IT-tjänster som du sedan kommer konfigurera, underhålla och supportera.

Du och säljaren kommer att ha daglig kontakt och arbeta i en nära relation. Dina arbetsuppgifter blir att implementera de tekniska lösningarna som säljs till kund. Eftersom det är ett nystartat affärsområde så kommer arbetsuppgifterna variera och rollen kommer vara väldigt bred i uppstartsfasen men framför allt bestå av:
  • Automatisering och processeffektivisering med Power Automate.
  • Konfiguration och drift av Microsoft Intune
  • Ubiquiti nätverk (Installation, underhåll och support)
  • IT-Support till befintliga och nya kunder
  • Tekniskt stöd i säljprocess
Arbetet kommer under rådande omständigheter att genom distans i så stor utsträckning som möjligt men det kan hända att du får utföra arbete på plats ute hos kunder i Stockholmsområdet. Det kan även hända att vi ses i Liminitys egna kontor då och då!

Då du är den första teknikern vi rekryterar till detta affärsområde så kommer du till en början att vara ensam tekniker. Det är därför väldigt viktigt att du känner dig bekväm i rollen, har relevant arbetserfarenhet och kan arbeta på självgående. Allt eftersom detta affärsområde växer så kommer vi att rekrytera fler säljare och tekniker!

Vi gillar att utmana oss själva. Tillsammans med teamet kommer du identifiera förbättringspotential i nuvarande system och processer, samt vara med och driva utvecklingen av vår supportfunktion.

Liminity är ett företag med nio unga, drivna och ambitiösa medarbetare. Vi strävar alltid efter gemensam utveckling nya affärsmöjligheter. Utöver våra dagliga arbeten så sysslar vi med mycket sidoprojekt, tävlingar och utmaningar. Vi söker dig som är driven, ambitiös och vill framåt i karriären. Hos Liminity får du absolut alla möjligheter till vidareutveckling i form av utbildningar, certifikat och en generös kompensation för ditt arbete - välkommen till ett företag där du faktiskt spelar roll!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 11 maj 2021 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Liminity är ett sammansvetsat team av konsulter som brinner för IT. Vi arbetar dagligen för att förbättra organisationers IT-miljöer genom drift & support.