Customer Success Manager Trainee

Customer Success Manager Trainee

Vill du hjälpa till att göra våra kunder galet framgångsrika med sin CRM-investering?

Är du sugen på att arbeta med våra befintliga kunder i ett drivet och framgångsrikt team? Ser du utmaningen i att hjälpa våra kunder att utvecklas i den CRM-lösning de redan har och jobba med att sälja tilläggsprodukter och tjänster? Ibland kan det även vara så att kunden verkar vilja lämna oss, och då gäller det att göra allt för att de ska se värdet av att stanna kvar hos Lime.

Vi söker dig som vill jobba med affärsutveckling och försäljning mot våra befintliga kunder!

Gissningsvis gillar du både IT och entreprenörskap och din studieinriktning är på kandidat- eller masternivå inom ekonomi, ingenjör, systemvetare/IT, etc. Du har ett brinnande teknikintresse som t.ex. visar sig genom att du är först med den senaste tekniken, följer teknikbloggar eller agerar som familjens IT-support.

Du är orädd och växer med utmaningar och eget ansvar. Du vill lära dig från grunden men ser fram emot att jobba dig från enklare till mer komplexa kundlösningar i takt med att din kunskapsnivå ökar. Och kunskap, det kan vi erbjuda! Det du behöver ta med dig är din hunger och ditt engagemang.

Är du vår nya stjärna?

Som Customer Success Manager Trainee arbetar du med en egen portfölj av kunder. Du kontaktar dem proaktivt för att skapa mer värde för dem och kartlägger deras behov för att kunna hjälpa dem att utvecklas vidare med Lime. Du arbetar för att behålla kunderna men också med merförsäljning av våra produkter och tjänster.

Såklart ger vi dig all utbildning du behöver: produkter, säljteknik, försäljningsprocessen och förhandlingsteknik. För att bli framgångsrik utgår vi från att du är trygg i dig själv och har en vilja att både hjälpa kund och att driva affärer. Att vara customer successare på Lime är en kul kombination av verksamhetsförståelse och teknik – i ett högt tempo!

Du har:
  • Ett starkt business-tänk
  • Intresse av teknik och IT
  • Något som gör att folk i din omgivning alltid litar på dig
  • En drivkraft, är smart och får saker gjorda
  • En önskan om att få jobba och lära från de bästa
  • Högt EQ och lider gärna inte av scenskräck
  • Körkort
  • Glimten i ögat, och trots allt ovan är du också ödmjuk ;)

Traineeprogrammet

Vårt Nordic Trainee Program erbjuder unga talanger en brant utvecklingskurva i kombination med stort ansvar direkt från start. Första tiden spenderas i Lund (vi fixar boende). Utbildning och workshops blandas med att följa med erfarna kollegor ut i verkligheten. Majoriteten av programmet som löper under 12 månader utgår du ifrån ditt hemmakontor där du driver dina egna projekt och affärer. Men givetvis träffar du traineegänget regelbundet hela året för utbildning och erfarenhetsutbyte.

Detta är Lime

Med mer än 230 anställda är vi en av Nordens största inom Customer Relationship Management (CRM) och utnämnda till marknadsledande i Sverige. Vi har hjälpt mer än 6000 företag i hela Norden under 25 år att nå bättre resultat med användarvänliga CRM-lösningar. Tänk på oss som en one-stop-shop för CRM då vi utvecklar, säljer, inför och supportar allting själva. Oroa dig inte, trots allt detta tar vi inte oss själva på för stort allvar.
Mer info
Email Mejla Lime
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Trainee
Hemsida https://www.lime-technologies.com
Sista ansökningsdag 4 nov 2019 (14 dagar kvar)