Uthyrare – uthyrning av lägenheter

Uthyrare – uthyrning av lägenheter

Letar du efter ett extra -eller ett deltidsjobb där du kan tjäna bra samtidigt som du själv bestämmer över din egen tid?

Är du trevlig, kommunikativ och självgående person som kan engelska?

Vi erbjuder runt 300 kr i timmen som du ska fakturera oss från ditt eget bolag och ett fullt flexibelt arbete där du är din egen chef och bestämmer helt och hållet över dina egna tider.

Lägenhetsvisningar hålls på kvällarna och kommunikationen med hyresgästerna och intressenter kan skötas dagtid vid sidan av ett annat arbete, så det här jobbet passar bra för dig som vill ha ett extra jobb vid sidan av ditt vanliga arbete.

Arbetet går ut på att du lägger ut annonser för våra lägenheter på blocket, organiserar visningar med intressenter, håller visningar och skriver avtal, samt har kommunikation med hyresgästen under tiden de hyr lägenheten.

Nästan alla våra lägenheter ligger i Bromma och Sundbyberg och en lägenhet finns i Huddinge.

Allting är redan inarbetat, så du kommer få all nödvändig material och stöd för att med lätthet kunna utföra jobbet.

Arbetet är helt provisionsbaserat, du får en procent av hyran från lägenheterna som du hyr ut, vilket i runda slängar blir 300 kr i timmen.

Du kan tjäna runt 7000 kr i månaden för de lägenheterna som vi i nuläget har i beståndet, men vi får in hela tiden nya lägenheter.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Reception, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Hemsida http://www.nwliving.se
Sista ansökningsdag 21 apr (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Liljan Lägenheter - Vi hyr ut lägenheter i Stockholm