Sjuksköterska till SEB Pension & Försäkring

Sjuksköterska till SEB Pension & Försäkring

Är du sjuksköterska och vill vara med och utveckla vår verksamhet till ett Vårdservice i väldsklass? Vi söker nu dig som är legitimerad sjuksköterska med gedigen medicinsk erfarenhet och stark servicekänsla som vill vara med och vidareutveckla vår service och tillgänglighet till kunderna.

Om jobbet
SEB Vårdservice är ett medicinskt Contact center som hanterar våra kunders vårdförsäkringsärenden. Verksamheten består av 38 personer varav majoriteten sjuksköterskor som tar emot ca 1600 samtal och handlägger därutöver ca 550 remisser varje vecka. Som sjuksköterska på Vårdservice arbetar du huvudsakligen med telefonrådgivning, medicinska bedömningar, vårdplanering och skadereglering. Du stödjer dig på gällande försäkringsvillkor samt på din kompetens och erfarenhet som sjuksköterska. På sikt kan du även komma att arbeta med remisshantering. En hög tillgänglighet och servicenivå mot kunderna står i centrum för allt vi gör.

Vem är du?
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med flerårig gedigen erfarenhet från sjukvården (minst 5 år). Du ska vara trygg i din roll som sjuksköterska och gärna ha arbetat inom ett flertal olika områden. Det är meriterande om du tidigare arbetat med telefonrådgivning och/eller skadereglering. Som person är du utåtriktad, positiv och har en mycket stark servicekänsla. Du är ansvarsfull, noggrann och strukturerad och du uttrycker dig väl i tal och skrift. Du trivs och samarbetar mycket bra i team men kan också arbeta självständigt och ta beslut för att komma vidare i arbetet. Vi förväntar oss att du är förändringsbenägen och vill bidra aktivt i vårt förbättringsarbete. Det är viktigt att du har hög kvalitet i ditt arbete och att du sätter kunden främst. Du behärskar engelska i tal och skrift.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career

På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team och för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer.

Bra personer känner ofta bra personer - dela gärna annonsen om du har en vän som skulle älska det här jobbet

Välkommen med din ansökan
Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är den 17 augusti. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta tf gruppchef Sofia Apelqvist, sofia.apelqvist@seb.se eller Co-head Ulrika Holmgren, ulrika.k.holmgren@seb.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 17 aug 2020 (5 dagar kvar)