Försäkringsrådgivare Privat till SEB Mäster Samuelsgatan

Försäkringsrådgivare Privat till SEB Mäster Samuelsgatan

SEB Pension & Försäkring söker Försäkringsrådgivare Privat som vill vara en del av ett innovativt team och som vill bidra till målsättningen att SEB blir det ledande pensionsbolaget. Du kommer primärt utgå från kontoret på Mäster Samuelsgatan, alternativt annat kontor inom Stockholmsområdet.

Om jobbet
Du vänder dig till privatkunder inom vårt försäljningsområde. Tillsammans med Privatrådgivare, Kundtjänstrådgivare och Private Bankers säkerställer du, genom att alltid se till helheten, att våra kunder får service i världsklass genom att matcha våra försäkringslösningar med kundernas behov.
Du bör vara bekväm med att hålla i gruppmöten samt tillämpa ett coachande förhållningssätt då ett viktigt inslag i vardagen är att hjälpa kollegor att uppfylla kundernas behov.
Du förväntar dig att ha kul på jobbet och trivs med högt uppsatta mål och ambitioner. Hög fart och viljan att vara bland de bästa är en förutsättning för att du skall vara den som är rätt person att vara med om förverkligandet av SEB:s ambition att bli det ledande pensionsbolaget.

Vem är du?
Vi söker dig som är en relationsbyggare som skapar långsiktiga relationer både med kunder och kollegor inom hela SEB. Du får saker att hända eftersom du är positiv och har en vilja och förmåga att samarbeta. Du tycker om att ta tag i saker, hitta nya lösningar och du tänker självständigt. Du tar personligt ansvar för att skapa och leverera resultat i enlighet med uppsatta mål och du är en stark lagspelare.
Du älskar att göra affärer och utgår alltid från kundens behov.
Vi ser gärna att du har kunskap om det svenska pensionssystemet och dess olika delar samt att du har IFU-diplom (eller motsvarande) och SwedSec-licens. Meriterande är också om du tidigare har jobbat med försäljning mot privatkunder i försäkringsaffären.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career

På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team och för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer.

Bra personer känner ofta bra personer - dela gärna annonsen om du har en vän som skulle älska det här jobbet

Välkommen med din ansökan
Redo att söka? Varmt välkommen med din ansökan. Gärna så snart som möjligt då urvalet görs löpande, dock senast den 19 april. Om du har frågor eller funderingar kontaktar du gärna mig, Joakim Gustafson, på telefon 070-433 55 65 eller skicka ett mail till mig på joakim.z.gustafson@seb.se. För att skicka in din ansökan klickar du på nedanstående länk. Skicka med en kort beskrivning på dig själv och vad du kan bidra med i den här rollen samt ditt CV.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning, Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 apr 2019 (1 dag kvar)