Product Owner för området Kundkännedom på SEB Pension & Försäkring i Arenastaden

Product Owner för området Kundkännedom på SEB Pension & Försäkring i Arenastaden

Vill du arbeta med att utveckla våra tjänster inom området Pension & Försäkring? Nu söker vi en Product Owner med driv och stor kunskap inom området för Kundkännedom.

Om jobbet
SEB Pension & Försäkring vill öka sin kundkännedom för att bli ännu mer relevanta vilket innebär att det behöver finnas en ökad kontroll på data om kunderna. Detta för att stötta vårt övriga arbete inom bl.a. analys och rådgivning. Dessutom kommer SEBs framtida kunder att förvänta sig att vi vet vissa saker om dem och att vi agerar utifrån den kunskapen. Då måste kundkännedomen vara god och framför allt strukturerad.
Som Product Owner vill vi att du ska driva utvecklingsagendan genom att bl.a. ta fram och äga vision och plan för området. Som product owner för Kundkännedom kommer du att äga utvecklingsbackloggen för området och ska säkerställa att prioriteringen är i linje med övergripande affärsprioritering. Tillsammans med leveransteam, andra product owners och specialister ska du skapa lösningar för de behov som kunderna och SEB har inom området. Området Kundkännedom är mycket viktigt för SEB Pension och Försäkring vilket innebär att det kommer att vara ett högt tryck på området och er som jobbar där.

Vem är du?
Du får gärna ha erfarenhet av att ha jobbat med affärsutveckling och/eller verksamhetsutveckling där du helst ska ha haft rollen Product Owner. Det är meriterande om du har någon form av teknisk bakgrund i botten. Du har en analytisk förmåga och sinne för struktur och metod. Du ska ha ledaregenskaper för att driva sakfrågor och team. Du ska också ha god samarbetsförmåga och gärna en kunskap om agila utvecklingsprinciper då mycket av arbetet sker i team som strävar efter att bli så effektiva som möjligt. Självklart ska du ha goda kunskaper om strukturerad information och ett intresse för att följa och påverka kundkännedom som område. Sist men inte minst ska du vara pigg och nyfiken.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career

På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team och för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer.

Bra personer känner ofta bra personer - dela gärna annonsen om du har en vän som skulle älska det här jobbet!

Välkommen med din ansökan
Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är den 29 september 2018. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Thomas Wennersten på telefon 070-462 21 32 eller mail thomas.wennersten@seb.se.

#LI-POST
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Organisationsutveckling, Produktchef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 sept (8 dagar kvar)