Försäkringshandläggare till SEB TryggPlan

Försäkringshandläggare till SEB TryggPlan

Nu söker vi två personer till SEB och deras avdelning inom TryggPlan. Vi söker dig som drivs av att leverera service i världsklass och som vill hjälpa till och vara med på en resa till att SEB blir det ledande pensionsbolaget i Sverige!

Om jobbet
TryggPlan består idag av två grupper med totalt 35 medarbetare som hanterar tjänstepensioner. För att möta omvärldens krav sker en ständig utveckling av processer, system och där du nu får en möjlighet att vara en del av vårt team. Vi hanterar försäkringshandlingar i form av nyteckningar och ändringar. Vi har också nära kontakt med vårt Callcenter i Sundsvall, dit kunderna hör av sig.

Vem är du?
Du brinner för service och har kunden och dennes behov i fokus. Du är positiv, ser möjligheter och har lätt för att samarbeta. I vårt utvecklingsarbete är du en viktig spelare som bidrar till att driva förbättringar och att påverka våra processer. Du är noggrann med detaljer, har en stark drivkraft samt en positiv inställning till att jobba i ett team. Eftersom den digitala världen förändras snabbt och våra processer delvis ska automatiseras, är det viktigt att du är flexibel och trivs med att arbeta i en föränderlig miljö. Vi ser även att du har försäkringskunskap och gärna inom tjänstepensioner och dessutom vill fortsätta utvecklas inom detta område.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career

På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team och för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer.

Bra personer känner ofta bra personer - dela gärna annonsen om du har en vän som skulle älska det här jobbet!

Välkommen med din ansökan
I denna rekrytering samarbetar SEB med Amendo Bemanning och Rekrytering och eventuella frågor ställs till rekryteringskonsult Sandra Ahlenius, sandra.ahlenius@amendo.se

Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är den 14 oktober 2018.

#LI-POST
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 okt (23 dagar kvar)