.NET utvecklare till SEB Investment Management

.NET utvecklare till SEB Investment Management

Vill du arbeta i ett team vars vision är att ligga i framkant när det kommer till systematiska metoder, big data och finansiell teori för att utveckla vår kvantitativt baserade investeringsprocess? Vi söker nu systemutvecklare till vårt Global Equities team för att vara med och driva och utveckla en modelldriven förvaltning i världsklass.

Din vardag
I rollen som systemutvecklare hos oss kommer du att ingå i ett innovativt kapitalförvaltningsteam som förvaltar fonder och utvecklar våra investeringsprocesser. Dina arbetsuppgifter kommer att fokusera på utveckling av systemstöd för den dagliga portföljförvaltningen samt utveckling av systemstödet för analysprocessen. Ditt fokus kommer att vara att hantera, beräkna och analysera stora mängder data, där skalbarhet och prestanda är av största vikt. Vi har en tydlig och ambitiös plan för att utvecklas vidare och behöver därför förstärka med en person till.

Vi i teamet drivs av teknologisk utveckling och testar ständigt nya metoder och tekniker. Vi är idag 11 personer och är en del av SEB Investment Management AB som erbjuder en bred palett av fonder samt skräddarsydd förvaltning för institutionella kunder. Global Equities är ett av de omkring 20 förvaltningsteamen.

Vem är du?
För att trivas hos oss har du gedigna kunskaper inom C#.NET utveckling med en erfarenhet av databasutveckling (MSSQL). Du har en akademisk utbildning inom systemvetenskap eller liknande och drivs av att ständigt utvecklas och att ta dig an nya utmaningar. Tjänsten passar dig som gillar att arbeta tillsammans med övriga i teamet och samtidigt kan driva dina projekt självständigt. Du har en tydlig egen drivkraft samt uthållighet för att bygga upp ett robust och samtidigt skalbart systemstöd tillsammans med hela teamet Vidare har du en prestigelös approach med en positiv inställning!

Rätt person får möjligheter till en spännande karriär, vi erbjuder värdefulla utvecklingsmöjligheter i en roll där du får ta stort ansvar för lösningen som vi utvecklar. Samtidigt vill vi ge rätt förutsättningar för att kombinera yrkesliv med ett aktivt liv vid sidan av arbetet.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career

På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team och för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer.

Bra personer känner ofta bra personer - dela gärna annonsen om du har en vän som skulle älska det här jobbet!

Välkommen med din ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Dev Search. Vill du veta mer om jobbet, kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Sandra Evertsson, 076 620 29 56, eller kandidatansvarig Harerta Zehaya, 076 620 29 09. Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!

#LI-POST
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 okt (43 dagar kvar)