Trainee Kampanjplanering / Planner offers and campaigns

Trainee Kampanjplanering / Planner offers and campaigns

Om Lidl
Vi är en av de snabbast växande kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra 200 butiker runt om i Sverige. Vi har bevisat att bra mat inte behöver kosta mer!

För att ytterligare utveckla Lidl Sverige söker vi nu traineer till vår kampanjavdelning. Vi ger dig som är högskoleutbildad en gedigen fortsatt utbildning och goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl. På avdelningen Kampanj ansvarar vi för alla varukampanjsinsatser i våra butiker och det är en vår verksamhets viktigaste delar. Vi jobbar varje vecka med att hitta rätt produkt till rätt pris varje vecka. Dessutom är våra internationella temaveckor är något som gör oss unika på marknaden och du kommer att arbeta med bådas dessa delar. Ansvarsområdet sträcker sig från urval av artiklar och prissättning fram tills att en artikel har avslutat sin kampanjperiod.

Placering efter traineeperioden är på vårt huvudkontor i Barkarby.

Traineeprogrammet
Under 1,5 inspirerande och intensiva utbildningsår får du en gedigen inblick i vår organisation och vårt arbetssätt. Vi är väldigt måna om att alla anställda, oavsett position, ska ha en god förståelse för vår kärnverksamhet - butiksförsäljning. Därför inleds traineeprogrammet med några månaders utbildning/arbete inom vår försäljningsorganisation. Detta inkluderar att du får insikt i varuflödesprocessen på något av våra centrallager, med syfte att få förståelse för logistiken bakom arbetet i butikerna.

Nästa del utgörs av en 6 månader lång utvecklingsfas där du lär dig mer om relevanta områden inom kampanj samt eventuella delinriktningar som vi väljs utifrån verksamhetens behov.

Den tredje och sista fördjupningsfasen tillbringar du på avdelningen Kampanj, stationerad på huvudkontoret där du under 6 månader fördjupar dig inom ditt huvudområde. Efter traineeprogrammet startar du din karriär inom Inköp och kan se fram mot en spännande utveckling i en spännande bransch.

Vilka erfarenheter söker vi?
Vi söker dig som har akademisk examen inom antingen industriell ekonomi, marknadsföring eller bredare företagsekonomi. Du kan ha läst om kundbeteende eller category management men det viktigaste är att du är intresserad av mat och har en idé och en vilja att lära dig vilka kampanjer vi ska driva i framtiden. Du har en god analytisk förmåga och drivs av att hitta förklaringarna bakom siffrorna för att kunna föreslå de bästa och mest attraktiva erbjudanden för våra kunder. Du har också ett sinne för den mest logiska placeringen för våra produkter. Du är naturligt resultatorienterad och hanterar med lätthet löpande uppgifter samtidigt som du driver många parallella projekt. Som person har du en hög ambitionsnivå, är strukturerad, samarbetsvillig och ansvarstagande. Office-paketet behärskar du väl och det är meriterande om du har goda kunskaper i tyska.

För att trivas hos oss är du en driven, öppen och initiativrik person. Du är nyfiken, kreativ och har en stark vilja att förstå sammanhang och lära dig nya saker.

Vad kan vi erbjuda dig?
För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Tjänsten är en heltidstjänst, med tillträde september 2021. Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden.

Har vi väckt ditt intresse?
Vi hoppas det i alla fall! I denna rekryteringsprocess använder vi oss av ett digitalt rekryteringsverktyg. Du kommer att behöva besvara ett antal frågor samt spela in 3 korta videoklipp. Går du vidare i processen kommer vi be om ett fullständigt CV. Du söker jobbet genom att klicka på länken, systemet kommer sedan skicka ut ett sms till angiven mobil där du enkelt följer instruktionerna. Sista ansökningsdag är 26 mars dock kommer ansökningarna hanteras löpande.

OBS! Som ett kvalitativt led i våra rekryteringsprocesser kommer en bakgrundskontroll genomföras på slutkandidaten.

Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta jobb@lidl.se.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Trainee
Sista ansökningsdag 26 mars 2021 (25 dagar kvar)