Ombyggnationsansvarig butik - Stockholm och Norra Sverige

Ombyggnationsansvarig butik - Stockholm och Norra Sverige

Om Lidl

Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och sedan dess har vi ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra dryga 200 butiker i Sverige.

Dina arbetsuppgifter

Som ombyggnationsansvarig är du vår chef på plats vid våra ombyggnationer. Du kommer i din roll som ombyggnationsansvarig, att vara ombyggnationschefens högra hand i arbetet med genomförandet av våra projekt. Du kommer att leda och fördela de dagliga arbetsuppgifterna för dina ombyggnationsmedarbetare, våra externa tyska hantverkare och Fastighetskontorens hantverkare. Du planerar och gör uppföljningar av utfört arbete och ser till att ditt ombyggnationsteam svarar mot kraven av kvalitet, effektivitet och prestation.

Du kommer utgå från Stockholm men tjänsten innebär mycket resor samt hotellnätter. Vi arbetar normalt måndag-fredag men det kan även förekomma arbete på helger. Arbetet innebär långa dagar då det även är resor till och från dom olika butikerna.

Din profil

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning. Som person är du ansvarstagande och har en god initiativförmåga. Du kan leda och motivera dina medarbetare och har en ständig vilja av att förbättra verksamheten. Du är noggrann, strukturerad, har lätt för att arbeta i team och är inte rädd att hugga i när det krävs. Du behöver även se dig själv som händig då arbetet även innebär att du själv kommer att utföra hantverksjobb. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbetsledande roller.

Du kan kommunicera i tal och skrift på svenska och engelska och innehar B-körkort. Kunskaper i tyska är meriterande.

Vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Tjänsten är en allmän visstidsanställning på heltid med start 1 februari 2021 till 31 augusti 2021 med möjlighet till förlängning.

Har vi väckt ditt intresse?

Vi hoppas det i alla fall! Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att fylla i formuläret och bifoga cv samt personligt brev via länken "Ansök nu". Obs! Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan snarast. Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. När du har skickat in din ansökan så får du ett mail som bekräftar att vi mottagit denna.

Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta vår centrala rekryteringsfunktion på tfn 08-55 55 70 00.

OBS! Som ett kvalitativt led i våra rekryteringsprocesser kommer en bakgrundskontroll genomföras på slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 3 dec 2020 (4 dagar kvar)