Grafisk Formgivare

Grafisk Formgivare

Är du en form- och stilsäker grafisk formgivare/originalare som kan inspirera din omgivning? Just nu söker vi nya medarbetare till vår Marknadsavdelning med placering i Barkarbystaden. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Läs vidare och sök till oss redan idag!

Om Lidl

Ta chansen att arbeta för ett Top Employer 2020 certifierad arbetsgivare. Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra över 200 butiker runt om i Sverige. Vårt nya huvudkontor ligger i Barkarbystaden, Stockholm.

Din roll

Som grafisk formgivare på marknadsavdelningen kommer du arbeta med att:
  • Ta fram layout och original på bland annat reklamblad, broschyrer, butikskampanjer, onlinematerial och annonser.
  • Skapa internt supportmaterial till andra avdelningar på Lidl.
  • Löpande arbeta med diverse originalaruppgifter.
Allt detta i linje med Lidls kommunikationskoncept och grafiska profil. Du kommer arbeta med både rutinbaserade och varierande arbetsuppgifter i projektform.

Din profil
  • Du har någon form av eftergymnasial utbildning inom formgivning och gärna några års arbetslivserfarenhet av grafiskt arbete från en inhouse- eller reklambyrå.
  • Du arbetar obehindrat i de grafiska programmen Adobe CC (InDesign, Photoshop, Illustrator och Acrobat). Vi ser det som mycket meriterande om du dessutom har dokumenterad erfarenhet av dessa.
  • Du behöver ha viss erfarenhet av att självständigt ha utvecklat kampanjer och koncept, självklart har du känsla för foto, form och grafisk design.
  • Du kommunicerar i svenska och engelska flytande. Språkkunskaper i tyska är meriterande.
  • Erfarenhet av kommunikation och copy är meriterande men inget krav.
Som person har du alltid många idéer, och på ett lyhört och kreativt sätt har du förmågan att paketera och illustrera dessa. Vidare är du noggrann, flexibel och gillar att arbeta i ett högt tempo. För att trivas i denna roll behöver du kunna kombinera ett kreativt arbetssätt med ett strukturerat arbetssätt och för dig är det en självklarhet att vara serviceinriktad. Du förstår vikten av uppföljning och återkoppling till kollegor och samarbetspartners, och du har lätt för att skapa nya kontakter. Du är också en do-er och gillar att ta egna initiativ.

Vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationelltTjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med inledande provanställning och tillträde enligt överenskommelse.

Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden. Vid fackliga frågor kontakta Unionens lokala fackklubb via e-postadressen; unionenklubb_hk@lidl.se

Har vi väckt ditt intresse?

Vi hoppas det i alla fall! Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att fylla i formuläret och bifoga cv samt personligt brev via länken "Sök nu". Obs! Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Denna rekrytering sker med löpande urval, varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 15 juni 2021. Som en del av rekryteringsprocessen kommer tester skickas ut till din mail. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta Rekryteringsteamet på mail: jobbhk@lidl.se.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Media, Kultur & Design, Designer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 juni 2021 (3 dagar kvar)