Administratör fastighetskontor Stockholm

Administratör fastighetskontor Stockholm

Om Lidl

Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra 200 butiker runt om i Sverige.

Din roll

Fastighetskontoret (FTK Stockholm) ansvarar för Lidls fastigheter, allt från etablering, bygg och förvaltning. På kontoret arbetar idag 13 personer och i denna roll kommer du att arbeta som administratör inom förvaltning på vårt fastighetskontor i Stockholm.

Som administratör har du en viktig funktion med att ge avdelningen support i det dagliga administrativa arbetet. Du arbetar självständigt i framförallt vårt fastighetssystem (IMS) med service och underhåll och tillhörande kontroller av serviceprotokoll med tillhörande fakturor. I rollen ska du även arbeta med administration och uppföljning av aktiviteter och avtal. Du har daglig kontakt med framförallt våra butiker och externa samarbetsparters men även andra interna avdelningar.

Din bakgrund

Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande inom exempelvis administration eller ekonomi i grunden. Vi ser det som en fördel om du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, och meriterande om du har erfarenhet av förvaltning inom fastighets- eller byggsektorn.

Som person är du strukturerad, noggrann och har mycket god prioriterings- och initiativförmåga. Du har lätt för att samarbeta med andra människor men kan samtidigt arbeta självständigt och fatta egna beslut. Du är en skicklig administratör och för dig är det en självklarhet att vara serviceinriktad i ditt arbete. Ett arbete med högt tempo och som innehåller ett stort antal varierande uppgifter är något du trivs med. Vidare har du en stark kommunikationsförmåga och uttrycker dig mycket väl på svenska i såväl tal som skrift. Vi förutsätter att du är en van datoranvändare.

Vad vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden. Du är placerad vid vårt Fastighetskontor i Solna till någon gång under 2021 då vi flyttar till vårt nya huvudkontor i Barkarby.

Har vi väckt ditt intresse?

Vi hoppas det i alla fall! Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att fylla i formuläret och bifoga cv samt personligt brev via länken "Ansök nu". Obs! Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Denna rekrytering sker med löpande urval,varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 2 december 2020. I slutskedet av rekryteringsprocessen kommer en bakgrundskontroll genomföras på slutkandidaten. Vid fackliga frågor kontakta Unionens lokala fackklubb via e-postadressen; unionenklubb_hk@lidl.se Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta Rekryteringsteamet på mailkorgen jobbhk@lidl.se.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 dec 2020 (8 dagar kvar)