VA-Strateg till Lidingö Stad

VA-Strateg till Lidingö Stad

Teknik- och fastighetsförvaltningen arbetar med att förvalta och utveckla Lidingö stads gator, torg, parker, skog, fastigheter samt idrott- och friluftsanläggningar. På utvecklingsenheten ansvarar vi för planering i tidiga skeden samt att ta fram och förvalta policydokument och riktlinjer som styr verksamheten inom teknik och fastighetsområdet. Vi ansvarar även för projektutveckling i tidiga skeden av projektprocessen och är en aktiv del i våra infrastruktur- samt stadsbyggnadsprojekt. Nu söker vi en VA-Strateg till en nyinrättad tjänst.

Arbetsuppgifter

Som VA-Strateg arbetar du med utredningar inom vatten och avlopp. Du ansvarar för det strategiska arbetet med att planera för ledningsnätet, dagvatten samt dricksvattenförsörjning. Du kommer även att arbeta med klimatförändringarnas påverkan på VA samt utreda kommunens långsiktiga investeringsbehov inom området. I rollen har du ett omfattande samarbete med kommunens VA-planerare och Miljö och Statsledningskontoret i nybyggnadsprojekt. Dessutom samarbetar du med andra kommuner och Stockholm vatten.

Kvalifikationer

Vi söker dig med relevant eftergymnasial utbildning samt med erfarenhet av att arbeta med strategiska planeringsfrågor och åtgärdsplaner inom VA och dagvatten.
I ditt arbete är du serviceinriktad, självgående och har god samarbetsförmåga. Du tänker strategiskt och har ett brett perspektiv på frågor. För rollen krävs god svenska i tal och skrift.

Arbetsplatsbeskrivningen

Vill också du ha ett jobb som är till nytta och glädje för andra människor? Där du är med och formar hur vårt samhälle ska se ut i framtiden. Där du får vara ditt bästa jag. I Lidingö stad hör arbete samman med hälsa. Vi satsar helhjärtat på utvecklande ledarskap och på dig som person. Med 2500 färgstarka kollegor inom 260 olika yrken, så behöver din vardag aldrig bli grå.
Gå in på lidingo.se/jobb så får du veta hur det är. På riktigt.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 1 juli (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.