Driftansvarig avfallshandläggare till Lidingö Stad

Driftansvarig avfallshandläggare till Lidingö Stad

Teknik- och fastighetsförvaltningen arbetar med att förvalta och utveckla Lidingö stads gator, torg, parker, skog, fastigheter, VA samt idrott- och friluftsanläggningar.

På enheten drift och förvaltning ansvarar vi för förvaltningen av Lidingö stads offentliga miljö och stadens fastigheter. Det innebär bland annat att vi sköter drift och underhåll av stadens vägar, mötesplatser och belysning. Samarbetet inom förvaltningen och enheten borgar för goda hållbara lösningar för Lidingöborna. Vi är ungefär femton medarbetare som sitter i stadshuset i Lidingö centrum och vi söker nu en driftansvarig avfallshandläggare.

Arbetsuppgifter

Som driftansvarig avfallshandläggare arbetar du med varierande arbetsuppgifter inom avfallsområdet, exempelvis beställning och uppföljning av driftentreprenad, sammankalla och protokollföra möten med avfallsentreprenörer samt i samarbete med entreprenörer planera insamling av avfall. Arbetet är självständigt och medför nära kontakt med entreprenörer, kunder, fastighetsägare och verksamhetsutövare samt med andra kommuner och andra enheter inom kommunen.

Kvalifikationer

För tjänsten bör du ha relevant utbildning eller arbetslivserfarenhet. Tjänsten förutsätter erfarenhet av arbete med avfallsfrågor och entreprenaduppföljning inom avfallsområdet i någon roll. Vi värderar högt att du är intresserad av arbetsmiljö- och miljöfrågor. Det är meriterande om du dessutom kan verksamhetssystemet EDP Future. Vi förutsätter att du har lätt för att uttrycka dig på svenska i såväl tal som skrift. Körkort klass B är ett krav.
För oss är din personlighet viktig. Eftersom tjänsten innebär samverkan i många olika forum, behöver du vara en självgående och serviceinriktad person samt ha god samarbetsförmåga.

Arbetsplatsbeskrivning

Vill också du ha ett jobb som är till nytta och glädje för andra människor? Där du är med och formar hur vårt samhälle ska se ut i framtiden. Där du får vara ditt bästa jag. I Lidingö stad hör arbete samman med hälsa. Vi satsar helhjärtat på utvecklande ledarskap och på dig som person. Med 2500 färgstarka kollegor inom 260 olika yrken, så behöver din vardag aldrig bli grå.
Gå in på lidingo.se/jobb så får du veta hur det är. På riktigt.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 24 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.