Jurister med fokus på familjerätt

Jurister med fokus på familjerätt

Lexius Juridik befinner sig i en expansiv fas och söker två jurist med tjänstgöringsort Stockholm City. Tjänsterna är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde omgående.

Lexius Juridik söker,

- jurist inom familjerätt med 1-2 års erfarenhet
- processförande jurist med minst 3 års erfarenhet

Som jurist hos oss kan du förvänta dig ett omväxlande arbete, där du ständigt får möta nya typer av uppdrag. Vidare får du inflytande och möjlighet att påverka verksamheten genom delaktighet i framtida expansion. I strävan efter ännu nöjdare medarbetare och kunder sätter vi stort värde på dina förslag och idéer om förbättringar.

Ansök via hemsidan, https://www.lexius.se/karriar/
Mer info
Kontaktperson Kina Boudin Lindwall
Email Mejla Kina Boudin Lindwall
Område Stockholms stad
Yrkesroll Juridik, Juridisk rådgivning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.lexius.se/
Sista ansökningsdag 26 mars 2021 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lexius hjälper dig med juridisk vägledning inom flertalet rättsområden. Vårt kunnande och engagemang är stort och vänder du dig till oss finns vi alltid till hands för dig. Vi arbetar snabbt och koncentrerat, varför vi kan leverera hög kvalitet till humana priser. Lexius hjälper dig när du behöver det.

Vi på Lexius är ytterst angelägna om att du – som vår klient – blir omhändertagen och får den bästa rådgivning man kan tänka sig. Det säkerställer vi genom att våra medarbetare har lång erfarenhet av olika typer av ärenden samt även processerfarenhet från domstol.