LINUX RED HAT SPECIALIST

LINUX RED HAT SPECIALIST

Vi är ett konsultbolag med fokus på att hjälpa kunder att bygga, förvalta och utveckla sina IT-miljöer. Vi höjer nu vår kompetens inom Red Hat och Juniper och behöver bli fler medarbetare som vill fördjupa sin kunskap inom ett eller flera av dessa produktområden.

Vi söker dig som vill fortsätta att arbeta med att designa, konfigurera, administrera och övervaka Linuxmiljöer. Utöver den tekniska inriktningen så värdesätter vi att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift, är ordningsam och har en positiv attityd. Du trivs att arbeta både individuellt och tillsammans med andra i projekt samt att du har en god kommunikativ förmåga i ditt samarbete med kunder så väl som leverantörer.

Krav:
  • Minst 3 års tidigare erfarenhet från att arbete med Linux System
  • Goda kunskaper i installation, övervakning, felsökning på Linux Plattform
Meriterande:
  • erfarenhet av Red Hat OS
  • erfarenhet av att jobba med en eller flera produkter som Red Hat Satellite, OpenShift, RHEV, 3scale, Gluster
  • erfarenhet av Linux Containers (LXC, Docker, CoreOS)
  • erfarenhet av Ansible
  • kompetens inom ett eller flera scriptspråk (Bash, Python)
  • alla typer av Red Hat Certificate
Start: Enligt överenskommelse

Placering: Stockholm
Arbetsomfattning: Heltid

Vid frågor om tjänsten kontakta: consulting@lexher.se

Urval kommer ske löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.lexher.se
Sista ansökningsdag 11 sept 2020 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kompetens som grund
Vi är ett konsultbolag där kompetensutveckling alltid står i centrum. Vi har ett högteknologiskt utbildningscenter med egen labmiljö mitt i Kista och är auktoriserad Red Hat Training Partner.

Vi vill attrahera högkompetenta medarbetare genom en tydlig teknisk inriktning och fokus på ständig kompetensutveckling, och kunder genom att tillföra denna kärnkompetens till deras verksamhet.

Vårt mål är att bli bättre på Red Hat än Red Hat, och fungera som en kompetensfabrik för Red Hat-kompetens och -färdigheter som bygger effektiva konsulter för nutidens och framtidens marknad. Vill du vara med i vårt ambitiösa och härliga team? Läs mer om vilka tjänster vi söker eller skicka oss en intresseanmälan, consulting@lexher.se.

Lexhers historia
Lexher startades 2007 med en idé om att förse svenska hem med IT-support on demand. Parallellt erbjöd bolaget utbildningar i hur man effektivt löser tekniska frågor över telefon via egenutvecklat utbildningsprogram.

Idag har bolaget utvecklats till en konsultverksamhet där kompetensutveckling alltid står i centrum. Vi sitter i fantastiskt fina, luftiga och moderna lokaler mitt i IT-centrum, Kista.

www.lexher.se