JUNIPER NÄTVERKSTEKNIKER

JUNIPER NÄTVERKSTEKNIKER

Vi letar efter nätverkstekniker med erfarenhet från att arbeta med att konfigurera och övervaka Juniper nät och nätkomponenter i Linux-miljöer.

Du har jobbat som nätverkstekniker i minst ett par år med uppgifter som att administrera och utveckla IP-nätverk. Du är mycket bekant med nätverkslösningar och utrustning från leverantörer som Juniper & Extreme Networks (du har arbetat med en eller flera produkter såsom SRX-brandväggar, Juniper EX-series, EX3400, EX4600, Extreme Networks X870/X670/ 8000-series)

Du har flera års erfarenhet av att konfigurera och övervaka Juniper och Extrem Network enheter, kan hantera L1/2/3 switching/routing och protokoll som OSPF, BGP.

Du har övervakat stora nätverk tidigare och är bekant med uppgifter som att implementera hårdvara och göra mjukvaruuppgraderingar för nätverksutrustning och att arbeta med systemintegration och optimering.

Krav för att ansöka
  • minst tre års erfarenhet av att administrera Juniper-miljö
  • flytande i svenska och engelska
Meriterande
  • Red Hat Certifiering/ar (RHCT, RHCE, RHCA, RHCSS)
  • Juniper Certifieringar som tex JNCIP-SP, JNCIS-SP, JNCIS-ENT, JNCIP-ENT, JNCIE-ENT
Övrigt
Utöver den tekniska inriktningen så värdesätter vi att du är ordningsam, har positiv attityd och social kompetens.
Du trivs att arbeta både individuellt och tillsammans med andra i projekt samt har en god kommunikativ förmåga i ditt samarbete med kunder så väl som leverantörer.

Placering: Stockholm
Arbetsomfattning: Heltid

Vid frågor om tjänsten kontakta: consulting@lexher.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.lexher.se
Sista ansökningsdag 11 sept 2020 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kompetens som grund
Vi är ett konsultbolag där kompetensutveckling alltid står i centrum. Vi har ett högteknologiskt utbildningscenter med egen labmiljö mitt i Kista och är auktoriserad Red Hat Training Partner.

Vi vill attrahera högkompetenta medarbetare genom en tydlig teknisk inriktning och fokus på ständig kompetensutveckling, och kunder genom att tillföra denna kärnkompetens till deras verksamhet.

Vårt mål är att bli bättre på Red Hat än Red Hat, och fungera som en kompetensfabrik för Red Hat-kompetens och -färdigheter som bygger effektiva konsulter för nutidens och framtidens marknad. Vill du vara med i vårt ambitiösa och härliga team? Läs mer om vilka tjänster vi söker eller skicka oss en intresseanmälan, consulting@lexher.se.

Lexhers historia
Lexher startades 2007 med en idé om att förse svenska hem med IT-support on demand. Parallellt erbjöd bolaget utbildningar i hur man effektivt löser tekniska frågor över telefon via egenutvecklat utbildningsprogram.

Idag har bolaget utvecklats till en konsultverksamhet där kompetensutveckling alltid står i centrum. Vi sitter i fantastiskt fina, luftiga och moderna lokaler mitt i IT-centrum, Kista.

www.lexher.se