Säljare, Level Recruitment

Säljare, Level Recruitment

Det har sedan starten 2009 gått bra för Level och vi är idag ett av de större renodlade rekryteringsföretagen i Stockholm. Nu tar vi ytterligare ett steg i vår utveckling och tillväxt genom att förstärka vårt team med en duktig säljare inom något av affärsområdena Ekonomi & Finans, IT eller Teknik.

Om tjänsten

Som säljare på Level agerar du i ett mycket nära samarbete med rekryteringskonsulterna i ditt affärsområde för att skapa de bästa förutsättningarna för bra och långsiktiga kundrelationer. Du har även ett eget ansvarar för att skapa och utveckla affärer mot främst nya kunder men även mot befintliga. I rollen ingår att du bokar dina egna möten, genomför kundbesök, offererar, förhandlar, skriver avtal och tar ett helhetsansvar för ”dina” kunder. Alla som jobbar på Level och oavsett vilken roll man har, är med och utvecklar företaget mot nya mål. Vi är måna om att alla skall vara med och föra verksamheten framåt, vi eftersträvar en öppen dialog internt och vi stöttar varandra i arbetet.

För oss är en god arbetsmiljö viktig. Vi anser att en balans mellan arbete och privatliv är av stor vikt för att du som medarbetare på Level skall må bra och trivas i din roll. Hos oss är du som medarbetare den viktigaste resursen. Vi tror på eget ansvar och vi litar på dig, därför erbjuder vi bland annat fri arbetstid, fri semester och tekniska förutsättningar för att kunna jobba på andra platser än på kontoret.

Är det här du?

För att lyckas i rollen tror vi att du har erfarenhet av att arbeta i en affärsdriven miljö där framgång bygger på stark drivkraft, professionellt agerande och högt engagemang. Du brinner för ditt jobb och gillar att skapa affärer!

Vi ser gärna att du:
  • Har minst tre års erfarenhet av att arbeta med tjänsteförsäljning, gärna inom närliggande område och mot liknande beställare.
  • Kan uppvisa goda affärsrelationer och återkommande kunder.
  • Har erfarenhet av eget budgetansvar och har dokumenterat goda resultat från tidigare anställningar.
  • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat
Level Recruitment värderar personliga egenskaper högt samt ställer höga krav på aktivitetsnivå och försäljningsresultat. I gengäld ger vi dig en professionell arbetsmiljö med stort eget ansvar och möjlighet att påverka ditt eget arbete. Vi söker dig som är resultatfokuserad, drivs av att skapa relationer och vill jobba långsiktigt med försäljning. Att bygga upp en egen kundstock och vidareutveckla den till ökad lönsamhet är inte främmande för dig. Vidare är du är en duktig förhandlare och orädd när det gäller att ta kontakt med nya människor. Du är uthållig, självständig och har alltid som mål att ha nöjda kunder.

Känner du igen dig? Tveka inte att kontakta oss!

Ansökan

Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta Rekryteringschef Maria Widegren på 08-120 50 411. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Maria Widegren
Telefon 08-12050411
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 26 feb 2021 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Level Recruitment är sedan 2008 specialister på att rekrytera chefer och specialister. Vi verkar inom områdena Bygg & Fastighet, Ekonomi & Finans, Teknik, HR, IT samt Sälj, Marknad & Logistik. Vi tillsätter årligen fler än 200 rekryteringar i Sverige och fungerar som rekryteringspartner till såväl stora internationella koncerner till mindre företag, organisationer och myndigheter.

Level arbetar enligt en kvalitetssäkrad, kompetensbaserad rekryteringsprocess där ett personligt, diskret och respektfullt bemötande är en självklarhet. För mer information se www.levelrecruitment.se.