Rekryteringskonsult

Rekryteringskonsult

Är du en engagerad, driven & innovativ person som brinner för rekrytering & IT? Letar du också efter en affärsnära rekryteringsroll, där du får möjlighet att självständigt driva dina processer mot kund? Då har vi rollen för dig!
Det har sedan starten 2009 gått bra för oss på Level och är idag ett av de större renodlade rekryteringsföretagen i Stockholm. I rollen som rekryteringskonsult hos oss får du frihet och ansvar över ditt eget arbete samtidigt som du har stöttning & support av härliga och drivna kollegor. Du får möjlighet att arbeta i en fartfylld arbetsmiljö där nya idéer & innovation uppmuntras. Du blir en viktig spelare i ett ambitiöst bolag under tillväxt.

Om tjänsten
Rollen som rekryteringskonsult innebär ansvar för rekrytering av IT/Tech-roller – alltifrån administrativa roller till specialister och chefer inom området. Du har kundkontakt och arbetar med uppföljning av slutförda rekryteringar, säkerställer god kvalitet och hög kund- och kandidatupplevelse genom hela processen. Huvudansvaret för att sälja in nya rekryteringar ligger på vår säljavdelning, men tillsammans arbetar vi för att kontinuerligt bygga kundrelationer och utöka våra kund- och kandidatnätverk.
En styrka hos oss på Level är våra rekryteringskonsulters unika förmåga att identifiera nyckelpersoner och specifika kompetenser på marknaden. Vi använder oss av search som en naturlig del i våra processer för att säkerställa att våra kunder får träffa de bästa kandidaterna som uppfyller de uppsatta kraven och förväntningarna.

Rollen kommer i stora drag också omfatta:
 • att operativt arbeta med alla delar i rekryteringsprocessen inom IT/Tech såsom search, annonsering, urval, intervjuer & referenstagning
 • att hitta nya sätt att attrahera kandidater och kontinuerligt jobba med en kvalitativ och högklassig kandidatupplevelse
 • att bygga, utveckla och upprätthålla kandidatnätverk
 • ett nära samarbete med kollegor, för att kunna möta kundens och kandidaters krav i rekryteringsprocesserna
 • arbete med testverktyg som en del av rekryteringsprocessen
KVALIFIKATIONER
För att komma till din fulla rätt i rollen och nå bästa möjliga framgång ser vi gärna att du har:
 • en akademisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
 • ett par års erfarenhet av rekrytering inom IT/Tech
 • vana och ett intresse av att arbeta med search som en naturlig del i rekryteringsprocessen
 • goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
 • bekväm att arbeta med Officepaketet samt meriterande om du arbetat med något typ av testverktyg
Personliga egenskaper
Som person är du i grunden trygg och i ditt arbete driven, initiativtagande och strukturerad, med ett öga för utveckling & effektivisering. Vidare ser vi att du
 • är lösningsfokuserad och ansvarstagande med en förmåga att navigera i en miljö av förändring
 • har lätt för att bygga förtroendeingivande relationer och är flexibel och hjälpsam i samarbetet med andra
 • har ett positivt förhållningssätt och tar dig an arbetsuppgifter på ett strukturerat sätt, med nyfikenhet och stor entusiasm
 • är prestigelös och inte rädd för att självständigt driva arbetet framåt och kavla upp ärmarna där det behövs
 • är van att interagera med flera stakeholders, såsom kunder, kollegor & kandidater, och därmed har en god balans mellan ödmjukhet och tydlighet i din kommunikation
Vi uppskattar engagemang, samarbete och innovation i våra team och tror också att du har ett genuint intresse för teknik & IT. Du tänker utanför boxen och vågar utmana våra arbetssätt och rutiner och självklart gillar du att skratta och ha roligt på jobbet!
För oss på Level Recruitment är en god arbetsmiljö viktig. Vi anser att en balans mellan arbete och privatliv är av stor vikt för att du som medarbetare ska må bra och trivas i din roll. Hos oss är du som medarbetare den viktigaste resursen. Vi tror på eget ansvar och vi litar på dig som medarbetare. Därför erbjuder vi fri arbetstid, fri semester och så klart tekniska förutsättningar för att kunna jobba på andra platser än på kontoret.

Vilka är vi?
Level Recruitment är ett heltäckande specialistrekryteringsföretag med fokus på chef- och specialistroller inom svenskt näringsliv men även med uppdragsgivare över hela Norden. Inom ramen för våra olika specialistområden strävar vi efter att alltid leverera bästa möjliga kvalitet. Vårt mål är din framtid!
För mer info kring våra olika tjänster och affärsområden är du välkommen att besöka vår hemsida www.levelrecruitment.se.
Rollen är en heltidstjänst baserad på Level Recruitments fantastiskt fina kontor i Gamla Stan, Stockholm.
Låter det här som tjänsten för dig? Tveka inte, sök redan idag eller tipsa en vän!

Ansökan
Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta Operativt ansvarig Susanna Hörler på 08-120 50 420 eller Affärsområdesansvarig IT Daniel Stenberg på 0735-588929.
Urvalet av ansökningar sker löpande.
Välkommen in med din ansökan!
 
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.levelrecruitment.se
Sista ansökningsdag 15 okt 2022 (18 dagar kvar)