Rekryteringschef till Level Recruitment

Rekryteringschef till Level Recruitment

Vill du vara med och leda ett drivet team av rekryteringskonsulter på en av Stockholms trevligaste arbetsplatser? Det har sedan starten 2009 gått bra för Level och vi är idag en av de större renodlade rekryteringsföretagen i Stockholm. Vi letar nu efter dig som har erfarenhet av ledarskap och vill fortsätta att utvecklas i rollen som rekryteringschef hos oss. Vi söker dig som vill leda ett motiverat gäng av rekryterare och arbeta för att ytterligare stärka vårt varumärke på marknaden.

Om tjänsten

Som rekryteringschef på Level är du budget-och personalansvarig för rekryteringsavdelningen och har det slutliga ansvaret för att vårt arbete håller en hög kvalitet. I rollen arbetar du bland annat med att stötta och leda våra rekryterare i det dagliga arbetet, att i samråd med säljavdelningen fördela de uppdrag som kommer in samt bidra med att vidareutveckla Levels interna processer för leverans mot kund. Huvudansvaret för att sälja in nya rekryteringsuppdrag ligger på vår säljavdelning, men vi ser dig som en viktig del i Levels affärsutveckling där du är i dialog med kunder och bidrar till fler affärer. Denna tjänst ingår i ledningsgruppen och du rapporterar till VD.

Vår styrka är våra rekryterares förmåga att identifiera nyckelpersoner. Vi använder oss av search som ett naturligt verktyg i våra rekryteringar för att säkerställa att våra kunder får träffa de kandidater som möter uppsatta förväntningar. Våra kunder är några av de mest välkända och framgångsrika företagen i Sverige vilket ställer mycket höga krav på kvalitet och utmärkt fingertoppskänsla.

För oss på Level Recruitment är en god arbetsmiljö viktig. Vi anser att en balans mellan arbete och privatliv är av stor vikt för att du som medarbetare på Level skall må bra och trivas i din roll. Hos oss är du som medarbetare den viktigaste resursen. Vi tror på eget ansvar och vi litar på dig som medarbetare. Därför erbjuder vi bland annat fri arbetstid, fri semester och tekniska förutsättningar för att kunna jobba på andra platser än på kontoret.

Är det här du?

Vi ser gärna att du har följande kvalifikationer:
  • Erfarenhet av att ha arbetat med kvalificerad rekrytering, gärna med en förståelse för search
  • Erfarenhet av formellt personalansvar, med fördel i en likande roll och bransch
  • Akademisk utbildning, gärna examen
  • Erfarenhet av att arbeta i en affärsdriven miljö där framgång bygger på stark drivkraft, professionellt agerande och högt engagemang
  • Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat
Vi värderar din personlighet högt. Genom ditt prestigelösa ledarskap och din varma personlighet skapar du engagemang och energi hos medarbetarna. Att utveckla andra genom din individanpassade coachning är en drivkraft hos dig. Det är viktigt att du motiveras av att skapa goda kundrelationer och det är för dig självklart att arbeta för att överträffa kundens förväntningar. Du är snabb i ditt agerande utan att för den delen förlora fokus. Du har en lösningsorienterad inställning och konsulterar självfallet dina kollegor när så behövs.

Som anställd hos Level kommer du att kunna vara med och utveckla företaget mot nya mål. Vi är måna om att alla skall vara med och föra verksamheten framåt och eftersträvar en öppen dialog internt. Vi stöttar varandra i arbetet och vi är prestigelösa och ärliga mot varandra. Tillsammans löser vi problem vilket leder till förstklassiga rekryteringar, en god stämning och nöjda kunder.

Känner du igen dig? Tveka inte att kontakta oss!

Ansökan

Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta Senior Rekryteringskonsult Susanna Hörler eller VD Patrik Smith på 08-120 50 400. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Susanna Hörler
Telefon 08-120 50 420
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, HR & Personal, Personalchef, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 okt (346 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Level Recruitment är ett heltäckande specialistrekryteringsföretag inom rekrytering med search samt headhunting med fokus på centrala befattningar inom svenskt näringsliv men med uppdragsgivare över hela Norden. Inom ramen för våra olika specialistområden strävar vi efter att alltid vara tidseffektiva och leverera bästa möjliga kvalitet. Vi genomför fler än 200 rekryteringar årligen Inom vårt affärsområde Level Executive rekryterar vi chefer och ledare med personalansvar.

För mer info kring våra olika tjänster och affärsområden är du välkommen att besöka vår hemsida www.levelrecruitment.se.