Hyresadministratör till Fastighetsbolag, Stockholm

Hyresadministratör till Fastighetsbolag, Stockholm

Har du ekonomisk bakgrund och erfarenhet av hyres-/fastighetsadministration? Brinner du för att skapa ordning och reda och ge utomordentlig service? Då kan rollen som hyresadministratör hos vår kunds trevliga arbetsplats i Norra Stockholm vara ditt nästa steg i karriären!

Om tjänsten

För kunds räkning söker vi en hyresadministratör. Vår kund äger, förvaltar och utvecklar bostäder och kommersiella fastigheter i Sverige och har ett fastighetsbestånd på drygt 300 000 kvm. Som hyresadministratör ingår du i förvaltningsteamet och du är delaktig i de administrativa delarna av uthyrningsprocessen samt vid hanteringen av hyresadministrativa frågor.

Kontoret har en öppen och rättfram kultur där medarbetarna värnar om ett nära samarbete och där alla hjälps åt. Du kommer att vara en viktig del i att fortsätta utveckla kontoret och bolaget i denna anda. Rollen innebär daglig kontakt med hyresgäster såväl som med dina kollegor inom fastighetsförvaltningen som består av förvaltare, uthyrare och fastighetsskötare.

Exempel på dina arbetsuppgifter:
  • Kvalitetssäkring och registrering av kontrakt
  • Hyresavisering
  • Hyresredovisning (hyresinbetalningar/hyresfordringar)
  • Avstämning hyres-, kund- och leverantörsreskontra
  • Avhysningsförfarande inkl. kravhantering
  • Ärendehantering hos KFM
  • Fakturering av kostnader i samband med avflyttning
Företaget lägger stor vikt vid att ta hand om sina medarbetare och värnar om att varje individ ska få möjligheter att växa inom bolaget. Företaget befinner sig i ett mycket spännande skede med att forma kontoret i Stockholm som etablerades i oktober 2019. Här möter du hungriga och nyfikna kollegor och vi hoppas att just du vill vara med och bidra till kontorets fortsatta utveckling men även till företaget i sin helhet.

Tjänsten är belägen på bolagets kontor i norra Stockholm.

Är det här du?

För att vara framgångsrik i denna roll krävs det att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom hyres- eller fastighetsadministration. Om du har arbetat med kommersiella bestånd samt i hyresadministrationssystemet Vitec Hyra är detta meriterande.

Du har minst en gymnasial utbildning inom ekonomi och en god förståelse för hela det ekonomiska flödet inom fastighetsförvaltning är självklart för dig. Utöver detta uttrycker du dig väl i svenska och engelska i både skrift och tal.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig drivs och motiveras av eget ansvar och kommer gärna med förslag på hur företaget kan förbättra och effektivisera sina arbetsmetoder. Utöver detta är du en lagspelare som har förmågan att kommunicera och uttrycka dig på ett serviceinriktat och ödmjukt sätt.

Vill du veta mer?

Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Sarah Sturesson på 08-120 50 425. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Sarah Sturesson
Telefon 08-120 50 425
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 maj 2021 (125 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Level Recruitment är sedan 2008 specialister på att rekrytera chefer och specialister. Vi verkar inom områdena Bygg & Fastighet, Ekonomi & Finans, Teknik, HR, IT samt Sälj, Marknad & Logistik. Vi tillsätter årligen fler än 200 rekryteringar i Sverige och fungerar som rekryteringspartner till såväl stora internationella koncerner till mindre företag, organisationer och myndigheter.

Level arbetar enligt en kvalitetssäkrad, kompetensbaserad rekryteringsprocess där ett personligt, diskret och respektfullt bemötande är en självklarhet. För mer information se www.levelrecruitment.se.