Redovisningskonsult / Redovisningsekonom sökes till byrå

Redovisningskonsult / Redovisningsekonom sökes till byrå

Är du intresserad av redovisning och rådgivning? Så bra - för då letar vi efter just dig!

Vilka är vi?

Vår redovisningsbyrå Leveko växer och hos oss får du nu möjlighet att delta på en spännande resa. Du blir här del av ett ungt och engagerat team med stora ambitioner och många års erfarenhet inom redovisningsbranschen. Du ges tidigt möjligheten att arbeta med stort ansvar gentemot våra kunder, men också att vara en del i utvecklingen av kontoret och vår verksamhet framåt. Vi är ett litet och tight team som arbetar prestigelöst, varför det förväntas att man tar hjälp och frågar samtidigt som man delar med sig av egna erfarenheter och kunskap. Tillsammans hjälps vi åt för att leverera högsta engagemang och kompetens till våra kunder. Vi sitter i kreativa lokaler vid Liljeholmens centrum med närhet till goda kommunikationer såsom tunnelbana, pendeltåg samt tvärbana.

Vem är du?

Vi är auktoriserade via Srf konsulterna då vårt yttersta mål är att leverera högkvalitativ rådgivning. Vi hoppas att du vill göra detsamma, men oavsett om du redan är auktoriserad redovisningskonsult eller precis avslutar din utbildning för att nå dit så tror vi att du kan platsa hos oss. Vi matchar våra kunduppdrag efter kompetens och för tjänsten kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser att du är noggrann, analytisk och självgående i din yrkesroll. Som person är du utåtriktad, flexibel, prestigelös och sätter dig snabbt in i nya uppgifter. Du har en god samarbetsförmåga och hög social kompetens. Tidigare arbetslivserfarenhet som redovisningskonsult eller praktik på byrå är meriterande.

Vilken blir din roll?

Arbetsuppgifterna kan komma att variera från att biträda en mindre organisation med delar av bokföringen och avstämningar av konton till att helt sköta all löpande redovisning, göra årsbokslut, deklaration, årsredovisning, hantera skatteinbetalningar och upprätthålla kontakter med myndigheter.

Ansökan

Vänligen skicka personligt brev och cv till jobb@leveko.se, märk ansökan "redovisningskonsult". Vi hanterar ansökningar och träffar kandidater löpande. Besök oss gärna på www.leveko.se eller på sociala medier.
Mer info
Email Mejla Leveko redovisning AB
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.leveko.se
Sista ansökningsdag 3 aug (40 dagar kvar)