Personlig tränare och ansvarig för träningsstudio

Personlig tränare och ansvarig för träningsstudio

Ansvarig för träningsstudio och EMS träning

"En utmaning för dig som brinner för träning och innovation"

Din utmaning blir att vara strudioansvarig och PT. Du kommer tillsammans med andra tränare erbjuda EMS, elektrisk muskelstimulans som är en högeffektiv träningsmetod där du tränar 90% av kroppens muskler samtidigt.Våra kunder är människor som vill träna för att bli starka, komplettera sin träning för att utvecklas inom någon idrott, rehabilitera någon skada eller komma i form. Du kommer ha ansvar för driften av vår moderna studio på Söder och tillsammans med ägare och övriga tränare planera för verksamheten. När du lärt dig träningsformen kommer du att ge stöd och rådgivning till nya tränare.

Vi söker dig som som får energi av att möta och träna människor. Du tycker om att ta helhetsanvar och löser nödvändig administration i enkla system och appar för bokning och betalning. Du ser det som spännande att få vara med och utveckla vår studio och EMS som träningsform. Du har en vana att träna och leda inom någon fysisk aktiviet. Du behöver inte ha någon EMS utbildning idag, vi säkerställer att du blir certifierad EMS tränare. Du är noggrann och lojal. Din bakgrund kan vara som tränare, gyminstruktör eller egen bred erfarenhet från träning och idrott. Vi ser med fördel att du har kunskap kring kroppens fysiologi. Andra erfarenheter som är meriterande är erfarenhet av att vara ytterst ansvarig i en mindre organisation och/eller arbete med träning, idrotts- eller hälsoinriktning. Vi ser gärna att du har någon form av utbildning inom idrottspedagogik, sports management, pedagogik, beteendevetenskap, hälsopedagogik eller motsvarande erfarenheter från arbetslivet. Du känner väl igen dig i vår värdegrund Glädje, tillit och hållbarhet. Du gillar när livet känns wow!

Du som person är du ansvarsfull och du har ett stort intresse för träning. Du har mycket energi och är bra på att hitta lösningar när problem dyker upp. Du är självgående med planeringsförmåga, är social och har en pedagogisk läggning. Du älskar tanken på att leda och coacha människor i en innovativ miljö där kunden är i fokus.

Vi erbjuder dig en självständig och spännande roll där du förutom att träna kunder och driva studion får vara med och utveckla vår verksamhet. Du kommer bidra till att människor blir starkare och mår bättre. Du kommer till ett team med innovativa personer och trevliga träningskollegor. Tillsammans arbetar vi för att erbjuda en helt unik träningsform som är skonsam, tidseffektiv och ger resultat snabbt för den som vill ha en stark och hållbar kropp.

Välkommen med din ansökan genom ett personligt brev och CV till eva@levastarkems.se alternativt via knappen "Ansök nu" senast den 8 augusti.

Vi är laddade, är du?

sökord: personlig tränare, pt, träning, träningsstudio
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.levastarkems.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Leva Stark EMS är en träningstudio på Söder i Stockholm som erbjuder det absolut senaste inom träning. EMS, elektrisk muskelstimulans är en högeffektiv träningsmetod där du tränar 90% av kroppens muskler samtidigt. 20 minuters EMS träning motsvarar från 90 minuters konventionell styrketräning. Det är en helt unik träningsform för alla som vill bli starka. En certifierade PT anpassar styrkan i kontraktionerna och varje muskelgrupp individuellt så att träningen blir helt anpassad efter var och ens kropp och behov.

Vi erbjuder en personlig och professionell träningsupplevelse som ger resultat. Vi vill göra EMS känt och ge fler människor möjligheten att upptäcka en fantastiskt effektiv och skonsam träningsform som snabbt bygger en stark och hållbar kropp . Vår träning riktar sig till alla från från rehabilitering och den som vill komma igång till träningsvana och elit.