Skötselansvarig / Arbetsledare - drift och underhåll

Skötselansvarig / Arbetsledare - drift och underhåll

Nu söker vi en skötselansvarig till Lestra!
Vi utför projekt inom väg och anläggningsarbeten. I takt med att vi växer så behöver vi fortsätta fylla på med kompetenta medarbetare som vill vara med på resan att bli Sveriges ledande anläggningsföretag. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling.

Det här förväntar vi oss av dig
Vi söker dig som är driven, initiativtagande och motiverad. Vidare ser vi att du har goda ledaregenskaper och kan arbeta självständigt, samt att du har förmåga att skapa förtroende hos såväl kunder, leverantörer och anställda. Vi ser gärna att du har utbildning som trädgårdsmästare eller erfarenhet som arbetsledare / projektledare inom branschen. Du har god datorvana och B-körkort.

Du har jobbat som trädgårds-/skötselansvarig i en arbetsledande roll med räkna, utföra och fakturera slutförda uppdrag av plantering av buskar, perenner och träd samt skötsel av dessa.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter är att ansvara för service-, skötsel-, och mindre anläggningsarbeten i våra projekt. De flesta omfattar plantering och skötsel av växtlighet i parker, runt vägarbeten och i finplaneringsentreprenader.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med uppdrag inom Stockholms län. Provanställning kan komma att tillämpas.

Vid frågor, kontakta Robin Granholm på robin.granholm@lestra.nu.
Vill du anlägga Stockholm med oss? Registrera din ansökan och CV nedan.
Mer info

Om arbetsgivaren

Lestra är ett av Stockholms ledande anläggningsföretag när det kommer till tillväxt. Vi är främst verksamma i Stockholmsregionen med lång erfarenhet och hög kompetens inom anläggningsbranschen. Lestra utför alla typer av markentreprenader främst mot offentliga kunder. Nytänkande, effektivitet och kompetens i kombination med att vi är en smidig organisation är något som kännetecknar Lestra.