Projektledare - mark och anläggning

Projektledare - mark och anläggning

Nu söker vi projektledare till väg och anläggningsprojekt i Stockholm!
Vi utför projekt inom väg och anläggningsarbeten. I takt med att vi växer så behöver vi fortsätta fylla på med kompetenta medarbetare som vill vara med på resan att bli Sveriges ledande anläggningsföretag. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling.

Det här förväntar vi oss av dig
Vi söker dig som är driven, initiativtagande och motiverad. Vidare ser vi att du har goda ledaregenskaper och kan arbeta självständigt, samt att du har förmåga att skapa förtroende hos såväl kunder, leverantörer och anställda. Vi ser gärna att du har utbildning som ingenjör eller erfarenhet som arbetsledare / projektledare inom branschen. Du har god datorvana och B-körkort.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter är att ansvara för service- och anläggningsarbeten i våra projekt. De flesta projekten omfattar parker, vägarbeten, löpande underhåll, grundläggning och finplanering.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med uppdrag inom Stockholms län. Provanställning kan komma att tillämpas.

Vid frågor, kontakta Robin Granholm på robin.granholm@lestra.nu.
Vill du anlägga Stockholm med oss? Registrera din ansökan och CV nedan.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.lestra.nu
Sista ansökningsdag 23 apr 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lestra är ett av Stockholms snabbast växande anläggningsföretag. Vi är främst verksamma i Stockholmsregionen med lång erfarenhet och hög kompetens inom anläggningsbranschen. Lestra utför alla typer av markentreprenader främst mot offentliga kunder. Nytänkande, effektivitet och kompetens i kombination med att vi är en smidig organisation är något som kännetecknar Lestra.