OPERATÖR / KANTPRESSARE MED INRIKTNING BLADFJÄDRAR

OPERATÖR / KANTPRESSARE MED INRIKTNING BLADFJÄDRAR

Nu söker Lesjöfors i västra Stockholm en operatör/kantpressare till bladfjäderavdelningen. Du kommer att tillverka fjädrar genom att bearbeta plåt i olika material och tjocklekar med bock- och stansverktyg.

BESKRIVNING AV TJÄNSTEN
Som operatör kommer du att producera fjädrande plåtdetaljer med excenterpressar, lufttryckspressar, hydraulpressar, kantpress och handbockverktyg i små och medelstora serier. Arbetet innebär att du med ett plåtämne, planerar, riggar, bockar och värmebehandlar fjädrar. I framtiden kommer du även även vara med och ta fram provserier. Bladfjäderavdelningen består idag av 6 personer och arbetar i samarbete med övriga produktionsgrupper.
Tjänsten är heltid 100% utan skift.

VEM ÄR DU
För tjänsten behöver du ha verkstad- och produktionserfarenhet, plåtbearbetning är stark meriterande. Har du dessutom geometriska och mättekniska kunskaper är det ett plus. Du kan använda skjutmått och gradskiva. Kunskaper i mätmaskinerna Led2 samt OGP är också ett plus.

Som person är du noggrann och gillar att hitta lösningar. Du är duktig på att ha ordning och reda. Fingerfärdighet är bra då du kommer att arbeta med mycket små detaljer ibland. Du kan hantera flera projekt samtidigt, och vara flexibel för oförutsedda händelser. Är du en person som gillar teknik och att gräva ner sig i hur saker och ting fungerar tror vi att du kommer passa in vår grupp

Lesjöfors Stockholms Fjäder AB i Vällingby tillverkar främst bladfjädrar och tallriksfjädrar i höglegerade material i små och medelstora serier. På enheten i Vällingby arbetar ca 41 st varav 19 st. i produktion.

Är du intresserad av tjänsten eller har frågor är du välkommen att kontakta Ingrid Walter 08-4458892 ingrid.walter@lesjoforsab.com
Mer info
Kontaktperson Ingrid Walter
Telefon 070-600 89 00
Email Mejla Ingrid Walter
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 dec 2020 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

År 1852 startade tillverkningen av fjädrar. Idag ägs koncernen av det börsnoterade företaget Beijer Alma, och är en av Europas ledande tillverkare av fjäderprodukter. Lesjöfors är en ledande fjädertillverkare med ca 1500 anställda och internationellt välkända kunder. Lesjöfors har ett brett sortiment av metallfjädrar, både standardfjädrar och skräddarsydda lösningar helt utifrån kundens unika behov.