Polsktalande Sales support till Les Mills

Polsktalande Sales support till Les Mills

Vi söker dig som vill arbeta i en koordinerande roll med försäljning och kundsupport till klubbar och instruktörer mot den polska marknaden på Les Mills. Trivs du i en internationell miljö med många kontaktytor och med engagerade kollegor som brinner för träning? Då kan detta vara din nästa utmaning!

Du ingår i ett Sales support team på kontoret i Stockholm, där alla stöttar klubbar, instruktörer och Les Mills säljare i olika länder.

Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Som Sales support har du en central roll i att planera och administrera utbildningar, seminarier och olika uppföljningar av aktiviteter på den polska marknaden. I din roll kommer du även att dagligen stötta Les Mills säljare i Polen med uppgifter som tex att:
  • Boka in möten med klubbägare till säljaren
  • Svara på telefonsamtal och mail från kunder
  • Hantera och lösa olika kundärenden
  • Följa upp med kunderna att de är nöjda med Les Mills produkter
  • Administrera kundkonton
  • Uppdatera information i CRM systemet, förbereda kontrakt eller annan dokumentation
Vem är du?

För att bli framgångsrik i rollen som Sales support tror vi att du är en utåtriktad och energisk person som gärna arbetar med telefonen som verktyg. Du tar kontakt med både befintliga och nya kunder och stöttar dem att nå sina mål. Du drivs av att uppnå mål, planerar och är strukuturerad i ditt arbetssätt. Vi söker dig som har några års erfarenhet av en liknande roll där kundservice och säljsupport har varit centrala delar i arbetet. Vi förutsätter att du hanterar Office-paketet obehindrat samt har erfarenhet av arbete med affärsystem, i synnerhet Salesforce.

Det är ett krav att du är flytande i polska i tal och skrift då all din kommunikation sker på polska i kontakten med säljaren och kunderna. Eftersom kontaktytorna är många ser vi det som mycket viktigt att du har en stark förmåga att bemöta såväl kunderna som interna och externa kontakter på ett professionellt sätt. Koncernspråket är engelska och det är därför av stor vikt att du känner dig bekväm i det.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är serviceinriktad och gillar att samarbeta med andra i ett högt tempo. Din höga kommunikativa förmåga och goda sociala fingertoppskänsla har tidigare lett till kundkontakter på ett framgångsrikt sätt. Det är meriterande om du är intresserad av och nyfiken på träningsbranschen.

Om verksamheten

Les Mills Nordic is located in Stockholm, Sweden and is a subsidiary of Les Mills International that is based in New Zealand. The Nordic subsidiary, support and develop clubs as well as instructors in 13 countries located in the Nordic region, the Baltic States and Central Europe.
We inspire millions of people to get moving every week. They engage with us and rely on us for the world's best group training. We mix great music and cutting-edge science to help people fall in love with fitness. Our workouts are licensed by 18,500 partners in 100 countries around the world. We support each of these partners to build relationships that extend beyond memberships, providing them with research, marketing and new workouts every three months.
Are you ready to join us? You can find Les Mills online here: www.lesmills.com www.facebook.com/lesmills www.instagram.com/lesmillstribe www.twitter.com/lesmills
Mer info
Kontaktperson Petra Fryxell
Telefon 08-555 652 25
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (4 dagar kvar)