Vi söker testare!

Vi söker testare!

OM TJÄNSTEN

Vi söker för kommande uppdrag flera testare till vår kund i Stockholm som är inne i en stor transformationsresa inom tech.

Din roll kommer vara att skriva testfall och testscript i för deras nya system, samt testa för att de nya versionerna och funktionerna följer utvecklingen korrekt.

Om dig

Vi ser att du har en utbildning inom systemutveckling, kravanalys eller testning från högskola eller yrkeshögskola. Du har ett stort intresse för teknik och hur det kopplas till den operativa verksamheten. Du är självgående i att skriva testfall och testscript. Då koncernspråket är engelska så är det även viktigt att du talar och skriver engelska flytande

Om anställningen
  • Placeringsort: Stockholm
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid
  • Tillträde: Början av 2020 och uppdraget kommer vara mellan 2-5 månader
  • Anställningsform: Visstid
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Testare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 dec 2019 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.