Vi söker processoperatörer inför kommande uppdrag i Stockholm

Vi söker processoperatörer inför kommande uppdrag i Stockholm

Processoperatörer till kund i Stockholm

Letar du efter ett jobb där du får ta stort ansvar och samtidigt ges utrymme att utveckla det ansvaret? Är du på jakt efter ett jobb där du får ansvara för rondering, uppstart och nedsläckning av anläggningar och samarbete med entreprenörer, produktionsingenjörer och underhållspersonal som arbetar på området? Har du erfarenhet och/eller intresse av att ta prover som du analyserar, gör felsökningar och ställer av utrustning inför underhåll samt verkar för en säker arbetsplats genom att observera, tänka efter och agera? Då kan det här vara tjänsten du letat efter! Just nu söker vi på Lernia Bemanning AB processoperatörer inför kommande uppdrag till kund i Stockholm. Vi söker framför allt dig som har en komplett gymnasieexamen och gärna examen från en teknisk KY-utbildning och erfarenhet av tekniskt arbete inom exempelvis produktionsteknik eller som reparatör där du påvisat förmåga att lösa problem och arbeta i team. Är det dig vi söker? Välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Uppdraget som processoperatör går först och främst ut på att ta prover som du analyserar, gör felsökningar och ställer av utrustning inför underhåll samt arbetar ute under merparten av dagen, där du är delaktig i rondering, uppstart och nedsläckning av anläggningar och samarbetar med entreprenörer, produktionsingenjörer och underhållspersonal som arbetar på området. Du kommer dessutom att bidra till att arbeta med drift och övervakning av produktionsprocessen samt kontrollera maskiner och material som används i produktionen.

Kvalifikationer

Vi på Lernia Bemanning AB söker dig som har komplett gymnasieexamen och gärna examen från en teknisk KY-utbildning. Vidare tror vi att du har erfarenhet av tekniskt arbete inom exempelvis produktionsteknik eller som reparatör där du påvisat förmåga att lösa problem och arbeta i team.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du tar ansvar för ditt arbete och att du kan ta egna initiativ. Dessutom förmedlar du information på ett tydligt och strukturerat sätt. Sist men inte minst är du självgående i din yrkesroll och ser vad som behöver göras. Du har B-körkort.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom industrin och arbete som processoperatör.

För såväl oss på Lernia Bemanning AB som vår kund är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför ser vi gärna sökanden av olika kön och bakgrund. Vi vill tillvara ta all den kompetens som finns i samhället oavsett könstillhörighet, religiös åskådning och etnisk eller kulturell tillhörighet.

Kontaktuppgifter och ansökan

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan. Vänligen kontakta ansvarig rekryterare om du har några frågor eller funderingar.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdrag så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt! Detta gäller alltså kommande uppdrag och din ansökan kan komma att riktas åt flera uppdrag inom relevant område.

Välkommen med din ansökan!

Övrig

Placeringsort: Stockholm

Tillsättning: enligt överenskommelse

Om du är boende på annan ort vänligen ange i din ansökan huruvida du är flyttbar eller inte.

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år. 2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på [www.lernia.se](https://www.lernia.se/).
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 dec 2022 (144 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.