Vi söker nu en redovisningsekonom till vår kund!

Vi söker nu en redovisningsekonom till vår kund!

Har du tidigare arbetat med redovisning och trivs i en dynamisk roll?

Vår kund har nu ett spännande uppdrag och behöver förstärkning på sin redovisningsavdelning med inriktning mot leverantörsreskontra, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning:

I rollen som redovisningsekonom hos vår kund arbetar du brett med redovisning och löpande kontrakt med fokus på leverantörsreskontra.

Arbetsuppgifterna kommer huvudsakligen bestå av:
  • Inläsning av leverantörsfakturor
  • Bokföring
  • Arbeta med betalningsfiler
  • Föra samarbete och dialog med organisationen och kundens leverantörer
  • Kontoavstämningar
  • Uppföljningar och genomföra analyser
  • Administrativa uppgifter som registervård och betalningspåminnelser
Om dig:

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta inom redovisning från tidigare roller, vidare är det meriterande om du arbetat mot leverantörskontra och har en eftergymnasial utbildning inom fältet. Vi ser det också meriterande om du tidigare arbetat i Readsoft och Agresso.

Du besitter en god analytisk förmåga och är van att arbeta inom olika system. Vidare trivs du i att arbeta i en dynamisk roll, där du i ditt arbete är prestigelös och flexibel i ditt handlingssätt. För att lyckas i rollen är du även lösningsorienterad och ser det som en självklarhet att arbeta serviceinriktat och med hög noggrannhet.

Då anställningen samt upplärning i första hand kommer ske över distans, ser vi även att du är självgående och självständig i ditt arbete.

Om anställningen:

Placeringsort: Distans, Stockholm

Tjänstgöringsgrad: 100%

Tillträde: Slutet av maj 2021

Anställningsform: Visstid

Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta bemanning.stockholm@lernia.se
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 maj 2021 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.