Vi söker mekaniker inför kommande uppdrag i Stockholm

Vi söker mekaniker inför kommande uppdrag i Stockholm

Mekaniker till kund i Stockholm

Letar du efter ett jobb där du får ta stort ansvar och samtidigt ges utrymme att utveckla det ansvaret? Är du på jakt efter ett jobb där du får ansvara för upprätthålla och förbättra kundens anläggningstillgänglighet? Då kan det här vara tjänsten du letat efter! Just nu söker vi på Lernia Bemanning AB mekaniker inför kommande uppdrag till vår kunds verksamheter i Stockholm. Vi söker framför allt dig som har erfarenhet av arbete inom branschen och arbete som mekaniker. Är det dig vi söker? Välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Uppdraget som mekaniker går först och främst ut på att arbeta med förebyggande och avhjälpande underhåll på tex pumpar, fläktar, kolvkompressorer samt ventiler och värmeväxlare samt aktivt medverka till att avdelningen strävar mot uppsatta mål. Du kommer dessutom att bidra till att aktivt arbeta för kvalitets- och miljöförbättrande åtgärder även utanför det direkta ansvarsområdet mekanik samt hjälpa till att planera för reservdelshållning av mekanisk utrustning.

Kvalifikationer

Vi på Lernia Bemanning AB söker dig som har gymnasial examen med verkstadsteknisk inriktning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vidare har du erfarenhet av arbete inom branschen och av arbete som mekaniker. Du har B-körkort.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du tar ansvar för ditt arbete och att du har ett stort driv. Det är också viktigt att du kan ta egna initiativ och att du förmedlar information på ett tydligt och strukturerat sätt. Dessutom har du en förmåga att identifiera problem och hittar lösningar. Du är en ansvarstagande, säkerhetsmedveten och en flexibel lagspelare med genuint intresse för att arbeta med människor och teknik. Du har goda kunskaper i svenska och engelska samt goda IT-kunskaper. Du kan läsa och förstå ritningar och annan teknisk dokumentation. Till sist är du flexibel och öppen för att utföra uppgifter utanför din arbetsbeskrivning.

Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande befattning eller motsvarande inom industriunderhåll.

För såväl oss på Lernia Bemanning AB som vår kund är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför ser vi gärna sökanden av olika kön och bakgrund. Vi vill tillvara ta all den kompetens som finns i samhället oavsett könstillhörighet, religiös åskådning och etnisk eller kulturell tillhörighet.

Kontaktuppgifter och ansökan

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan. Vänligen kontakta ansvarig rekryterare om du har några frågor eller funderingar.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdrag så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt! Detta gäller alltså kommande uppdrag och din ansökan kan komma att riktas åt flera uppdrag inom relevant område.

Välkommen med din ansökan!

Övrig

Placeringsort: Stockholm

Tillsättning: enligt överenskommelse

Om du är boende på annan ort vänligen ange i din ansökan huruvida du är flyttbar eller inte.

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år. 2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på [www.lernia.se](https://www.lernia.se/).
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 dec 2022 (135 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.