Vi söker en rörinspektör till vår kund i Stockholm

Vi söker en rörinspektör till vår kund i Stockholm

Om arbetet:
I det här jobbet kommer du att arbeta med projektledning och kontroll. Mer specifikt kommer dina arbetsuppgifter i första hand vara besiktning av rör och arbeta med felsökningar samt underhållsarbete för att minimera risker. Det dagliga arbetet berör främst kundkontakt och varierande arbetsmiljöer. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper.

Vi söker dig;
För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du har kompetens inom projektledning och kontroll och erfarenhet av arbete inom VVS eller motsvarande. Vi tror att du som uppskattar känslan av att ge riktigt god service kommer att trivas väldigt bra i den här rollen, och vi tar för givet att du alltid är mån om att göra ett bra jobb. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det.

Viktigt inför tjänsten:
  • Certifierad enligt STVF P-93
  • C-körkort
Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort:
Dagtid
Heltid
Lön enligt avtal
Stockholm

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.